ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 3-1


 

Ο Αστέρας επικράτησε και στην Τρίπολη του Πλατανιά με 3-1 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια.
Τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα ...διεξαχθούν για τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια (και δεύτερη σερί) με την παρουσία του Αστέρα Τρίπολης καθώς οι Αρκάδες επικράτησαν και στον δεύτερο προημιτελικό του Πλατανιά με 3-1 παίρνοντας την πρόκριση.

Η ομάδα του Τσιώλη μετά από ένα ισορροπημένο και ισόπαλο πρώτο ημίχρονο (1-1 με τα γκολ των Ουσέρο και Μιρτσέτα), "χόρευε" στη βροχή στην επανάληψη και έφτασε στη νίκη χάρη στα τέρματα των Ντε Μπλάσις και Καλαντζή.
Αυτή ήταν μάλιστα η έκτη συνεχόμενη νίκη του Αστέρα σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και η τέταρτη φετινή σε ισάριθμα ματς επί του Πλατανιά (είχε προηγηθεί το 2-1 στην Τρίπολη στο πρωτάθλημα, το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς του Κυπέλλου στα Περιβόλια, όπως και το 3-0 στο ίδιο γήπεδο για την 19η αγωνιστική).

Στην ημιτελική φάση ο Αστέρας θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ. Πρώτο ματς στην Τούμπα (17/4) και η ρεβάνς στις 27/4. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Πανθρακικός στον τελικό του ΟΑΚΑ (11/5).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης (Κοντοές 71'), Φορμίκα, Χουανίτο, Μπαρτολίνι, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Κάφα (Ράγιος 56'), Ντε Μπλάσις, Έγκον (Ναβάρο 57'), Καλαντζής.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (Τσοντάκης 62'), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ποτουρίδης, Στόλερ, Δέντσας, Ονιέμα, Γιακουμάκης (Λαμπάρτε 67'), Μιρσέτα, Γιάννου (Μαρτσάλης 75').

Διαιτητές: Μαντάκης, Ευθυμιάδης, Σίπκας.

Σκόρερ: Ουσέρο 38', Ντε Μπλάσις 65', Καλαντζής 88' - Μιρτσέτα (πεν.) 41'.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: