ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 3-2 (1-1) (15η Αγων.)


Πολύτιμη νίκη πήρε η Α.Ε.Π. στο γήπεδό της, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, απέναντι στον αξιόμαχο Άρη Καρπερού, νίκη που φέρνει τις δύο ομάδες στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, να ισοβαθμούν με...
27 βαθμούς.

το ματς

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι με το καλησπέρα πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Λάμαρη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Α. Κατσικά, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να ισοφαρίζουν στο 25' με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κύρου, έπειτα από ασίστ του Παπαδόπουλου.
Στο 32' ο Αράπογλου Ελ. μετά από σέντρα του Λιανού, έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω από τα δοκάρι του Κυρατλίδη, για να έχουμε ισόπαλο σκορ ημιχρόνου 1-1.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε και σειρά των γηπεδούχων να αιφνιδιάζουν με τον Καραγιάννη από κοντά στο 46' να κάνει την ανατροπή στο σκορ σε 2-1.
Στο 52' ο Παπατσάνης κρατάει το σκορ, όταν δυνατό χτύπημα φάουλ του Παπαγεωργόπουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 56' ο Καραγιάννης εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα σημείωσε το 3-1 για την ομάδα του, για να μειώσει στο επόμενο λεπτό ο Τσέλα σε 3-2, όταν τη σέντρα σουτ που επιχείρησε δεν εξουδετέρωσε όπως θα έπρεπε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπατσάνης.
Στο 76' η τύχη χαμογέλασε στην τοπική Α.Ε.Π., όταν το δυνατό σουτ του Καλιακάτσου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπατσάνη.
Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας που δικαιούνταν στο 90', όταν ο Παπατσάνης απέκρουσε το σουτ του Λάμαρη και του Ευρ. Δούμα στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Σε ισάριθμες φάσεις, Καραγιάννης και Παπαηλίας δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν ανάλογες ευκαιρίες που είχαν απέναντι στην εστία του Κυρατλίδη, για να έχουμε το τελικό 3-2
Διαιτησία: Καραλιόλιος, Ρίγκος, Σιούμπουρα (ΕΠΣ Γρεβενών)
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Παπατσάνης, Αράπογλου Ελ., Καραγκιόζης, Παπαηλίας, Αράπογλου Ευ. (70' Κεχαγιάς), Παπαδόπουλος, Αράπογλου Ι. (46' Σάλλο), Λιανός, Κύρου, Καραγιάννης, Ντεμάι (46' Καραπάς Θ.). 
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ: Κυρατλίδης, Δούμας Ε., Παπαγεωργόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσέλα (57' Τενεκλίδης), Λάμαρης, Τσολάκης, Καλιακάτσος, Αλλίου, Κατσικάς Σ., Κατσικάς Α.


Δείτε τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής εδώ
Δείτε φωτο από τον αγώνα...



































































































































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: