ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 3-3 (1-0)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
16η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Σάββατο: 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

To χειρότερο φετινό παιχνίδι της Σειρήνας που απογοήτευσε με...
την εμφάνισή της και κατάφερε να κερδίσει ισοπαλία από την ουραγό Ποντινή, παρόλο που προηγήθηκε με 3-0 και στο 94΄έχασε με αποβολή το Νικολαϊδη για διαμαρτυρία. Είναι η 2η συνεχόμενη αγωνιστική που αλλάζει ο διαιτητής στους αγώνες της Σειρήνας και η 2η  συνεχόμενη φορά που αποβάλλονται οι δυο καλύτεροί της παίχτες για διαμαρτυρία σε αγώνες ήσσονος σημασίας.
Από την πλευρά της η Ποντινή κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έφερε το ματς στα ίσια και πάλεψε για το
τρίποντο. Στις καθυστερήσεις είχαμε κανονικό γκολ του Αναστασιάδη για τη Σειρήνα που ακυρώθηκε εσφαλμένα ως οφσαϊτ και οδήγησε στην αποβολή του Νικολαϊδη, ενώ στο 1-0 ακυρώθηκε γκολ της Ποντινής πάλι ως οφσαϊτ.

Α΄ημίχρονο
Μόνο δύο αξιόλογες φάσεις είχαμε στο α΄μέρος σ΄ένα κακό ποιότητας παιχνίδι.
Στο 23ο ο Αντωνιάδης που τροφοδοτήθηκε από τον Κουκουτσέλα, ελίχθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή και με φοβερό συρτό σουτ διαμόρφωσε το 1-0.
Στο 44΄βολίδα του Κοτενίδη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ελευθεριάδης.

Β΄ημίχρονο
Στο 51΄κεφαλιά του Παναγιωτίδη από καλή θέση πέρασε άουτ και στο 65΄σουτ του Αποστόλου απέκρουσε με τα
Στο 67΄ο Νικολαϊδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα σημειώνοντας το 2-0 και στο 69΄πάλι ο Αντωνιάδης με συρτό σουτ διαμόρφωσε το 3-0.
Στο 71΄ μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με συρτό πλάγιο σουτ από δεξιά του Παπαδόπουλου και στο 73΄ο Αποστόλου με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-2.
Στο 82΄τραγικό λάθος σε ελεύθερο του Μπαλντούμη που πάσαρε λάθος στον Παναγιωτίδη που με άπιαστο σουτ πέτυχε το τελικό 3-3.

Διαιτησία: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Σ. Ελευθεριάδης, Γ. Φούντογλου, Γ. Αντωνιάδης (70΄Σπάχο), Ντ. Κόνι (75΄Χ. Ασλανίδης), Ν. Μπαλντούμης,  Γιάννης Τσιάτσιος, Κλ. Κουκουτσέλας, Γ. Κουλέτσος, Ηρ. Νικολαϊδης, Δ. Γιώτας, Κ. Αναστασιάδης

Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ:  Δ. Ισπογλίδης, Κοτενίδης, Παπαδόπουλος, Αποστόλου (88΄Μπαλιάκας), Π. Ισπογλίδης, Ταραμάνης, Κολτσίδας, Γεωργιάδης (75΄Δραμτσίκας), Παναγιωτίδης, Κολαϊδης, Παλημάρκος

Ρεπορτάζ: Φώτης Μπαζάκας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: