ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου


Κακοκαιρία προβλέπεται για σήμερα, Κυριακή σε όλη τη χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, στη Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της...
Αττικής, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά.

Στην Αττική προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές και βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Ο καιρός από το μεσημέρι θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες με χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρά, αλλά βαθμιαία θα ασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, χιονιά στα ορεινά και ημιορεινά. Στα υπόλοιπα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αρχικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα είναι ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και μέχρι το βραδύ ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί τη νύχτα , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: