ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ίντερ - Τότεναμ 4-1 (video)


Μηδαμινές έμοιαζαν οι ελπίδες της Ίντερ για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League μετά την τραγική της εμφάνιση στην Αγγλία και το...
Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ όπου είχε ηττηθεί με 3-0. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες όλοι στο στρατόπεδο της να υποστήριζαν πως το παιχνίδι γυρνάει, ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν. Μετά το τέλος του παιχνιδιού μπορεί οι «νερατζούρι» να μην προκρίθηκαν, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως κέρδισαν τον απόλυτο σεβασμό μετά τη νίκη τους με 4-1 που τους έφερε κοντά στην πρόκριση. Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για τους γηπεδούχους καθώς στο 20’ ο Κασάνο με κεφαλιά ανενόχλητος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι. Από εκεί και πέρα, υπήρξαν οι ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Παλάσιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Παλάσιο με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 δίνοντας ακόμα περισσότερες ελπίδες στην ομάδα του για την ανατροπή.

Στο 75’ ο Κασάνο έκανε το φάουλ με την μπάλα να κοντράρει στον Γκαλάς και να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα, για το 3-0 που έμεινε μέχρι το 90’. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση. Εκεί, ο Αντεμπαγιόρ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, καθώς στο 96’ έκανε το 3-1 και από εκεί και πέρα η Ίντερ ήθελε δύο τέρματα για την πρόκριση. Από αυτά, κατάφερε να σκοράρει μόνο το ένα, όταν ο Άλβαρεζ στο 110’ με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1 που άφησε πικρή γεύση στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της Ευρώπης.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζανέτι, Κίβου, Ζουάν, Γιόναταν (107’ Ρανόκια), Γκουαρίν (71’ Άλβαρεζ), Καμπιάσο, Γκαργκάνο, Κόβασιτς (79’ Μπενάσι), Παλάσιο, Κασάνο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Βερτόνγκεν, Γκαλάς, Νόουτον (104’ Κάουλκερ), Γουόλκερ, Πάρκερ, Ντεμπελέ, Σίγκουρντσον, Λίβερμορ (70’ Λένον), Αντεμπαγιόρ, Ντεφό (56’ Χόλτμπι).

Inter-Tottenham 4-1 Highlights All Goals από marcoxxx46

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: