ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστες υποθέσεις σας βγάζουν έξω από το μικρόκοσμο που είχατε δημιουργήσει και σας δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία, διάθεση για...
την αλήθεια και μεγαλύτερη δράση σε όλα τα επίπεδα. Η πίστη, το όραμα και γενικά οι διαδικασίες που σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν τουλάχιστον για σήμερα να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να κάνετε πράγματα πολύ θετικά για σας. Όσοι φλερτάρετε με το εξωτερικό και με καταστάσεις που σας αλλάζουν την ζωή προς το καλύτερο θα διαπιστώσετε ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.
ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεται να γεφυρώσετε αντίξοες καταστάσεις και να κινηθείτε τουλάχιστον για σήμερα για να έχετε ένα στόχο. Κυρίως σε θέματα που βλέπετε πολύ κλειστά και κάπως τα φοβόσαστε πρέπει να ριχτείτε με τα μούτρα, αποφεύγοντας να έχετε αρνητική σκέψη ή φοβία και τότε θα τα καταφέρετε. Συγκεκριμένα για τις υποθέσεις που σας αφορούν και έχουν σχέση με πληρωμές, εφορίες, ασφάλειες αλλά και νομικά θέματα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και ατρόμητοι. Ο Τοξότης μπορεί να σας τα διδάξει αυτά και επειδή μπορεί να είναι και φίλος σας ίσως να σας βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό θέμα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ αισιόδοξοι και βγαίνετε πλέον από το κλείσιμο των προηγούμενων ημερών. Τώρα που έχετε πάρει φόρα, μη διστάσετε να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε φοβόσαστε να μην χαλάσει. Αν κάτι δεν βγαίνει όπως το περιμένατε θα διαπιστώσετε ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Θα κάνετε περισσότερες δημόσιες σχέσεις και θα κερδίσετε την ανταπόκριση των ανθρώπων πού είναι δίπλα σας. Σήμερα μπορεί να σας υποσχεθούν και μια δουλειά η οποία θα είναι στα μέτρα σας. Η βοήθεια από έναν Τοξότη θα είναι πολύτιμη. Αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να εξαντληθείτε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε άλματα μέσα στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να υπάρχουν υπερβολές αλλά η στροφή προς ένα εναλλακτικό τρόπο ζωής ίσως να περιέχει μεγαλύτερη αλήθεια και ελευθερία στις κινήσεις σας και θα σας βοηθήσει αρκεί να θέλετε να συμβιβάσετε και να γεφυρώσετε κάποιες διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με τον χαρακτήρα σας και όλον αυτόν τον διαφορετικό τρόπο σκέψης και ανταλλαγής πληροφοριών με τους γύρω σας. Είστε πάντως έτοιμοι να δράσετε πολύ δυναμικά και αυτό θα σας βοηθήσει στην δουλειά σας.
ΛΕΩΝ
Έχετε ερωτική διάθεση και όταν συμβαίνει αυτό τότε όλα πηγαίνουν καλύτερα γιατί επανέρχεται η πίστη στον εαυτό σας και γίνεστε πολύ πιο δυναμικοί, διεκδικητικοί και διαισθητικοί. Το ρίσκο σας ευνοεί και κυρίως σε όσους ασχολείστε με δουλειές που μπορεί να έχουν και σχέση με το εξωτερικό. Επειδή μπορεί να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να νιώσετε καλά, χαρίστε αυτή την πολυτέλεια στον εαυτό σας για να είστε σε μεγαλύτερη φόρμα. Πιθανά κέρδη και γενικά καλές κινήσεις στα οικονομικά σας γιατί θα είστε περισσότερο ξεκάθαροι σε αυτό που θέλετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε υπερβολές και να τολμήσετε ακόμα και τρέλες, προκειμένου να κερδίσετε την εύνοια ενός Τοξότη ή ενός ατόμου που θαυμάζετε και θέλετε να το κερδίσετε οπωσδήποτε. Μερικοί από εσάς βιώνετε τον απόλυτο έρωτα και άλλοι έχετε σηκώσει μπαϊράκι και βάζετε τα όρια σας κάνοντας επανάσταση για τις συνθήκες. Γενικά δεν είστε εύκολα άτομα κυρίως στην προσωπική σας σχέση γιατί έχετε μέσα σας την ανάγκη να είστε μόνοι σας εκτός ειδικών συνθηκών στο ωροσκόπιο σας. Αν τελικά θέλετε να αποφύγετε αυτή την μοναξιά συνειδητά τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε μια καλή σχέση.
ΖΥΓΟΣ
Έχετε πάρει φόρα και μπορεί να πείτε μεγάλες αλήθειες ή να διεκδικήσετε κάτι που παλιά φοβόσασταν. Η ζωή είναι μπροστά σας παρόλο που μερικές φορές χάνετε την ελπίδα σας και αυτό όταν γίνεται, μιζεριάζετε πάρα πολύ και δεν σας πηγαίνει. Η αρμονία, η ομορφιά και η ισορροπία είναι ενέργειες που όταν τις χάνετε νιώθετε ότι δεν είστε καλά. Οπότε από εκεί πρέπει να ξεκινήσετε για να αρχίσετε να έχετε καλή σχέση με τον εαυτό σας. Οτιδήποτε σας δημιουργεί το αντίθετο χρειάζεται σιγά-σιγά να το απομακρύνετε από την ζωή σας. Η επαφή με ένα άτομο που είναι είτε σε ταξίδι είτε ζει σε άλλο μέρος από εσάς θα είναι πολύ ιδιαίτερη και ίσως συζητήσετε και για μια συνεργασία που θα πηγαίνει πολύ και στους δυο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρειάζεται να ξεκουνήσετε για λίγο από τις απόλυτες απόψεις σας και να γίνετε πιο ελεύθεροι, περισσότερο ευέλικτοι με το παρόν και ακόμα πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Η ζωή είναι μπροστά σας και καλό είναι να μην τεμπελιάζετε γιατί μπορεί να συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία, επειδή αφήνεστε και θέλετε να γίνουν όλα τα πράγματα που σας απασχολούν με την μια. Αυτό όπως ξέρετε δεν γίνεται και χρειάζεται να το φροντίσετε εσείς συνδυάζοντας πειθαρχία και οργάνωση για να πετύχετε. Ο Κρόνος μπορεί να είναι στο ζώδιό σας και να έχει αρχίσει να πιέζει εσάς που έχετε γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου αλλά συγχρόνως το σύμπαν είναι πολύ απλόχερο με εσάς και όσα σας στερεί άλλα τόσα έρχονται για να αναπληρώσετε την έλλειψη. Αλλά το μάθημα είναι να μπείτε σε απόλυτη πειθαρχία από φαγητό μέχρι έλεγχο των σκέψεών σας οι οποίες μερικές φορές δρουν ανεξέλεγκτα. Η σχέση με Δίδυμο μπορεί αυτές τις ημέρες να γίνει περισσότερο δραστήρια και κυρίως αν συνεργάζεστε σε κοινά οικονομικά συμφέροντα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε στα πάνω σας γιατί δεν κινδυνεύετε τουλάχιστον για σήμερα από λάθη που μπορεί να γίνουν από αδυναμία ή οπισθοχώρηση. Είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε και θα ελκύσετε πάνω σας πολύ καλές καταστάσεις αρκεί να είστε έτοιμοι από μέσα σας να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να πείτε τις απόψεις σας φωναχτά και χωρίς φόβο. Γενικά η στάση σας θα καθορίσει την επόμενη επιτυχία σας τουλάχιστον σε ένα οικονομικό θέμα γιατί θα γίνουν από την πλευρά σας κινήσεις πολύ δυναμικές που δεν θα έχουν περιθώρια, ακόμα και με τον ανάδρομο Ερμή, λάθους γιατί θα βγαίνει από μέσα σας κάνοντας υπέρβαση μέσα από άρση συνειδητά των αρνητικών συνθηκών.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περισσότερο ανοικτοί και κοινωνικοί θα βγείτε από την κλεισούρα αλλά και θα είστε με μεγαλύτερη πίστη για το καλό και τις αξίες που σας περιστοιχίζουν. Μια σχέση που μπορεί να έχετε ξεκινήσει αυτή την περίοδο θα διαπιστώσετε ότι θα γίνει πολύ πιο γρήγορα αναγκαία στην ζωή σας και ίσως τα γεγονότα σας προλάβουν και πάρετε γρήγορες αποφάσεις για γάμο και αποκατάσταση. Γενικά έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές για αυτό να είστε έτοιμοι να βγει η πίστη στον εαυτό σας και να δράσετε για να κερδίσετε κάποια χρήματα, επειδή τον τελευταίο καιρό έχετε μπλοκάρει και νιώθετε ότι μπορεί και να μην αξίζετε γιατί αρκετοί από εσάς συνδυάζετε την αξία σας με τα οικονομικά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιτέλους γίνονται καλύτερα πράγματα για σας γιατί νιώθετε και καλύτερα. Για αυτό ένα νομικό θέμα ή ένα κομμάτι που αφορά εξωτερικό ή γενικά η εύκολη λήψη γνώσης θα σας ανεβάσουν το πεσμένο ηθικό. Ίσως να το έχετε παρακάνει τον τελευταίο καιρό με τα πολλά συναισθήματα λύπης και πιθανόν εξάρτησης από ένα πρόσωπο το οποίο τελικά εσείς του δίνετε ενώ νομίζετε το αντίθετο. Το καλύτερο από όλα είναι να εντοπίσετε που δεν είστε ισότιμοι και να προσπαθήσετε γιατί αυτό είναι τελικά το κουμπί της δικής σας ψυχολογίας. Αν νιώσετε ισότιμοι και φιλικοί, από εκεί αντλείτε τεράστιες δυνάμεις και κερδίζετε τα πάντα.
ΙΧΘYΕΣ
Δυναμώνετε αρκετά και γενικά η πίστη, η γνώση και η ελεύθερη άποψη για την ζωή σας βοηθούν και διεκδικείτε περισσότερα. Μερικές φορές άθελά σας λόγω της μεγάλης σας ευαισθησίας είστε ή θύματα ή αφήνετε άλλα άτομα να γίνουν στην ζωή σας καταπιεστές και τώρα που θα σας βγει όλη η δύναμη θα εντοπίσετε τουλάχιστον σε ποιόν τομέα γίνονται αυτές οι παραβάσεις σε σχέση με τον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές. Η δουλειά σας και γενικά η καριέρα σας χρειάζεται μια πιο ευχάριστη και αισιόδοξη νότα. Ο Τοξότης ίσως να είναι ο άνθρωπος κλειδί σε κάποια πράγματα. Αποφύγετε τις ακρότητες στον ερωτικό τομέα γιατί μερικοί θα γίνετε πάρα πολύ άπιστοι.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: