ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Έκτακτη πρόγνωση καιρού 7, 8 Μαρτίου!!!

Xαλάει ο καιρός από αύριο 7 Μαρτίου το πρωί με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους που θα κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει... ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων και χιονοπτώσεων.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:
Αύριο Πέμπτη 7 Μαρτίου βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες, στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στη Θράκη.

Από τις μεσημβρινές ώρες είναι πιθανό να επηρεαστούν η Ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, η Εύβοια και η Κρήτη.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάνουν τα 7 με 8 μποφόρ.

Από το απόγευμα και από τα δυτικά, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου θα περιοριστούν στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: