ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Θρίλερ με τον πρώην παίκτη του Big Brother, Κώστα Μπόβολο

Τα νέα δεν είναι καλά για τον «συμπαθή μαλλιά» που κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση του πρώτου Big Brother στην Ελλάδα πίσω από τον Τσάκα και τον Πρόδρομο.
Εδώ και δύο μήνες ο Κώστας Μπόβολος έχει ρίξει...

μαύρη πέτρα πίσω του. Έχει εξαφανιστεί από την πόλη του, την Άρτα, όπου και διέμενε μόνιμα τα τελευταία δέκα χρόνια. Μάλιστα μετά το τέλος του ριάλιτι είχε επενδύσει στον τόπο του δημιουργώντας ένα στέκι για καφέ, το οποίο ήταν talk of the town.

Ο κόσμος στην Άρτα αναρωτιέται τι κάνει και που είναι! Τι συμβαίνει; Όπως έντονα ακούγεται και συζητιέται ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε από την Άρτα και πήγε στην Κύπρο δεν είναι για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μπόβολος χρωστάει. Πόσα; Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι χρωστάει στον Δήμο 80.000 ευρώ, περίπου 90.000 ευρώ σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ και πάνω από 150.000 ευρώ στο ΙΚΑ. Η εμπλοκή του με την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι μεγάλη ενώ κάποιοι κάνουν λόγο μέχρι και για ένταλμα σύλληψης.

Ο πρώην παίχτης του Big Brother βρίσκεται στη Λεμεσό όπου σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε καφετέρια φίλου του. Αυτά τουλάχιστον αφήνει να εννοηθούν από τη σελίδα του στο Facebook που και πάλι δε γνωρίζω αν ανήκει και στον ίδιο. Μάλιστα την τελευταία βδομάδα το καφέ που διατηρούσε στην πόλη της Άρτας έχει κατεβάσει ρολά!!!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: