ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Βελτίωση του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα Παρασκευή


Βελτίωση του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας την Παρασκευή 
Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και παγετό νωρίς το πρωί κυρίως στην...
Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 15 στην Ήπειρο, από -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, ενώ στη θαλάσσια περιοχή νότια της Πελοποννήσου θα επικρατήσει ανατολικό ρεύμα με ένταση 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: