ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ποιοι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας Κασιδιάρη


Πολιτικό θέμα έχει προκύψει από το γεγονός ότι εντοπίστηκαν τρεις αρνητικές ψήφοι στην κάλπη για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της κυρίας Λιάνας Κανέλλη στην...
τηλεοπτική εκπομπή του AΝΤ1.
Με δεδομένο ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ψήφισαν υπέρ της άρσης του κ. Κασιδιάρη, καθώς ο ίδιος το ζήτησε, δημιουργήθηκε η απορία για το ποιοι κρύβονται πίσω από τις «διαρροές».

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της ψηφοφορίας γίνεται με κάλπη στην οποία κάθε βουλευτής γράφει το όνομά του και το τι επιθυμεί να ψηφίσει.

Υπό αυτά τα δεδομένα η σχετική έρευνα έδειξε ότι πίσω από τα 3 «ΟΧΙ» είναι ο γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης δικαιολόγησε την ψήφο του ως εξής: «το έκανα προκειμένου να δώσω μια ευκαιρία στον κ. Κασιδιάρη να ζητήσει συγνώμη από το βήμα της Ολομέλειας» ενώ ο κ. Καράμπελας υποστήριξε πως «δεν ήθελα να στείλουμε τον κ. Κασιδιάρη στο δικαστήριο και να αθωωθεί»!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα και μοναδικό "παρών" δόθηκε απο τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινό.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: