ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη οι αγρότες!!!


Στην Αθήνα θα κατέβουν την Τρίτη οι αγρότες χωρίς όμως τρακτέρ για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας .
Οι αγρότες έχουν δώσει ραντεβού στις 13.00 το μεσημέρι έξω από το ...
υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη για να διαμαρτυρηθούν και να δηλώσουν τα αιτήματά τους.

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα των πόλεων συνειδητοποιούν ότι ο αγώνας μας να κρατήσουμε τα χωράφια μας, να μπορούμε να τα καλλιεργούμε και να παράγουμε, να ζούμε από τη δουλειά μας, δεν αφορά μόνο εμάς τους αγρότες. Αφορά όλο το φτωχό λαό μας. Γιατί εμείς είμαστε που μπορούμε - αν μας αφήσουν - να παράγουμε φτηνά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του λαού μας».

Εν τω μεταξύ λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας αναχώρησαν από το λιμάνι του Ηρακλείου και αγρότες από το νομό, αλλά και το Λασίθι προκειμένου να συμμετέχουν στην Πανελλαδική διαμαρτυρία.
Οι εκπρόσωποι τους είχαν έλθει σε συμφωνία με τη Ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ, εξασφαλίζοντας εισιτήριο μετ' επιστροφής έναντι 20 ευρώ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Κρήτη ανεβαίνουν περισσότεροι από 2.000 αγρότες και κτηνοτρόφοι με στόχο να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Μετά την προγραμματισμένη συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί πορεία προς το Σύνταγμα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: