ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ποια είναι η πασίγνωστη πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία στην Βουλγαρία

 
Είναι πασίγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό! Ψηλή, εντυπωσιακή, με αστραφτερό χαμόγελο, τέλεια σμιλεμένο σώμα και καθημερινή τηλεοπτική παρουσία, στο πάνελ επιτυχημένης εκπομπής.
Όμως, όταν έσβηναν οι προβολείς του στούντιο, το νεαρό κορίτσι, που ξεκίνησε από το χώρο του μόντελινγκ αλλά κάνει και τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία, πλάγιαζε με επιχειρηματίες και τρανταχτά ονόματα της Βόρειας Ελλάδας, έναντι αρκετών εκατοντάδων ευρώ.
Κι αν μέχρι εδώ η είδηση μοιάζει συνηθισμένη, το στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η πανέμορφη πανελίστρια, πρόσφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες κάθε Σαββατοκύριακο, εκτός… συνόρων αλλά μια «ανάσα» από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!
Όπως αποκάλυψε το ένθετο περιοδικό «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχουν συντάξει οι αστυνομικές αρχές στη Βουλγαρία, η εκρηκτική πανελίστρια έφτανε αεροπορικώς στη Σόφια σχεδόν κάθε Παρασκευή βράδυ, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά.
Στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, την παραλάμβαναν τα μέλη της σπείρας, ένας 38χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος κι ένας 29χρονος πρώην υπαξιωματικός –και οι δύο από τη Βουλγαρία- και οδικώς την μετέφεραν σε πολυτελές ξενοδοχείο λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο.
Το ροζ κύκλωμα, «οργάνωνε» τα ερωτικά ραντεβού της ελληνίδας πανελίστριας, με τρόπο σχεδόν αριστοτεχνικό: Εκείνη διέμενε σε πολυτελή σουίτα από το βράδυ της Παρασκευής και οι «επισκέπτες» της, έρχονταν οδικώς από την Ελλάδα και σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις, ήταν όλοι έλληνες υπήκοοι.

Άλλωστε το Μπάνσκο από τα σύνορα με την Ελλάδα είναι μόλις μιάμιση με δύο ώρες μακριά, ενώ ακόμη κι από τη Θεσσαλονίκη η απόσταση οδικώς είναι λιγότερη από 3 με 4 ώρες. Οι ερωτικές συνευρέσεις άρχιζαν από το πρώτο κι όλας βράδυ της «διαμονής» της πανελίστριας στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως τα ραντεβού ήταν τόσα, ώστε να παραμένει επι… Βουλγαρικού εδάφους, μέχρι το βράδυ της Κυριακής οπότε και πάλι επέστρεφε στην Αθήνα αεροπορικώς μέσω Σόφιας.

Η σύλληψη της ελληνίδας πανελίστριας έγινε επί το… έργο, μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών αρχών της Βουλγαρίας την περασμένη Παρασκευή και μάλιστα, όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες κρατήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας όπου και με εγγύηση μερικών χιλιάδων ευρώ, αφέθηκε ελεύθερη να επιστρέψει στη χώρα μας από τον εισαγγελέα ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τους επόμενους μήνες.

Στο κανάλι πάντως που εργάζεται και στην εκπομπή που συμμετέχει, δεν γνωρίζει –ακόμη- κανείς για τα… εκτός Ελλάδας αμαρτωλά της Σαββατοκύριακα!

Η πανελίστρια για την οποία γίνεται λόγος ζούσε για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα. Όμως οι υποχρεώσεις οι λίγες δουλειές και τα προβλήματα την υποχρέωσαν να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Την πατρίδα της. Τη Θεσσαλονίκη. Όσο ήταν στην Αθήνα η πανελίστρια είχε «βγάλει» γούστα σε σκάφη εφοπλιστών με παρέες αθλητών. Το χαρακτηριστικό της; Ξανθιά με ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ.
Η επιστροφή στην γειτονιά της έκοψε τα φτερά. Και βεβαίως το εισερχόμενο από τις παρέες χρήμα. Βλέπετε στη Θεσσαλονίκη όλα μαθαίνονται. Η πανελίστρια υποχρεώθηκε να μαζευτεί, ν΄αλλάξει καριέρα και από μοντέλο ν΄ασχοληθεί με την ψευτοδημοσιογραφία και να ερωτευτεί, ακολουθώντας μια normal ζωή.
Όμως η αρρώστια της με το χρήμα και η μεγαλομανία την οδήγησαν και πάλι στα γούστα. Γούστα που γεννήθηκαν από έν α ταξίδι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο. Εκεί που οι περισσότερες και καλά δυνατές παρέες της πόλης σκάνε τα Σαββατοκύριακα. Βλέπετε τα εγχώρια βουνά είναι ακριβά. Τόσο τα καταλύματα αλλά και οι βίζιτες.
Η πανελίστρια, μαστροπός είδε την αγορά και τις προοπτικές της δημιούργησε κύκλο και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο ανέβαινε για «Σκι» και για «χαρτί».
Πηγή ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διαβάστε επίσης: 

Πανελίστρια: Νέα στοιχεία της σύλληψής της για μαστροπεία στη Βουλγαρία!!!

Πασίγνωστη πανελίστρια σε μεγάλο κανάλι συνελήφθη για πορνεία!    

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τα αρχικά της είναι Α.Κ?