ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το κομάντο που έπιασε για τρίτη φορά τον Ριζάι


Οι χθεσινές πολύωρες διαπραγματεύσεις των αρχών με τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι στις φύλακες Μαλανδρίνου είχαν φτάσει σε τέλμα όμως ένας άνθρωπος ήρθε να αλλάξει την εξέλιξη του θρίλερ.

Αργά χθες το απόγευμα στη Φωκίδα έφτασε ο επικεφαλής της ομάδας των ΕΚΑΜ παλιός γνώριμος του Ριζάι, καθώς είναι ο άνθρωπος που τον έχει συλλάβει δύο φορές κατά το παρελθόν.

Αμέσως ζήτησε και μίλησε με τον Ριζάι λέγοντας του «Αλκέτ δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις. Το καταλαβαίνεις;». Ο βαρυποινίτης βλέποντας ένα γνωστό πρόσωπο, που όπως φαίνεται παρόλο που βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, εκτιμά, κατάλαβε ότι πλέον δεν είχε καμία ελπίδα και γνωρίζοντας ότι μπλοφάρει πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στην ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Αφού μίλησαν ξανά του είπε «Θα τους αφήσω όλους άλλα κανείς δεν θα με σημαδεύει».

Ο επικεφαλής της ΕΚΑΜ ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή Στερεάς Ελλάδας που άναψε το πράσινο φως και έκανε δεκτό το αίτημα του βαρυποινίτη.

Έτσι μετά από 24 ώρες έλλειψε το μαρτύριο των ομήρων. Βγαίνοντας ο Ριζάι πήρε την ευθύνη για την ομηρία λέγοντας ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος για ότι συνέβη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: