ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Ψυχοπαθής κανίβαλος δραπέτευσε από φυλακή

Ελεύθερος ο επικίνδυνος Μαύρος Ιησούς που πίνει το αίμα των θυμάτων του...
Ηγέτης θρησκευτικής σέχτας που στρατολογεί παιδιά από τις ζούγκλες της Παπούα Νέα Γουινέα, αινιγματική φιγούρα που περιφέρεται με λευκές ρόμπες και κηρύττει τον λόγο του σκαρφαλωμένος σε βράχους, καταδικασμένος για τον βιασμό, τη δολοφονία και τον κανιβαλισμό τριών μικρών κοριτσιών, δεν είναι άλλος από τον διαβόητο ανθρωποφάγο «Μαύρο Ιησού».

Και είναι πλέον ελεύθερος, καθώς απέδρασε από τη φυλακή με άλλους 48 επικίνδυνους κακοποιούς, με τους φόβους της αστυνομίας να κάνουν πλέον λόγο για στρατολόγηση νέων μελών στην αίρεσή του.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει λοιπόν οι Αρχές στις ζούγκλες της Παπούα Νέα Γουινέα για τη σύλληψη του διαβόητου ανθρωποφάγου Stephen Tari, ο οποίος το έσκασε από φυλακή στα βόρεια της χώρας στην αλλαγή ακριβώς της βάρδιας των δεσμοφυλάκων. Η αστυνομία προειδοποιεί μάλιστα ότι οι περισσότεροι δραπέτες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, αν και το «μεγάλο όνομα» είναι ο κανίβαλος Tari.

Ο 40χρονος «Μαύρος Ιησούς» ξεκίνησε την περιπέτειά του το 2006: ταξίδεψε στις απροσπέλαστες ζούγκλες της χώρας, στρατολόγησε χιλιάδες παιδιά στη θρησκευτική του σέχτα, τα οποία τον ακολούθησαν στο κατάλυμά του υποταγμένα πλήρως στα διδαχές του. Ο Tari κατηγορήθηκε λίγο αργότερα για τον βιασμό τριών νεαρών κοριτσιών και τον τελετουργικό τους φόνο, με τη φρικιαστική πράξη να κορυφώνεται όταν ο αιμοσταγής ηγέτης ήπιε το αίμα των άτυχων κοριτσιών και γεύτηκε τις σάρκες τους.

Οι χωρικοί, θορυβημένοι από τη δράση του, τον συνέλαβαν τον Μάρτιο του 2007, τον ξυλοκόπησαν βάναυσα και τον παρέδωσαν δεμένο στην αστυνομία. Το 2010 καταδικάστηκε για τέσσερις υποθέσεις βιασμού, όχι όμως και για ανθρωποκτονία, εξαιτίας της έλλειψης αποδεικτικών, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των οικείων των θυμάτων του.

Η αινιγματική φιγούρα της Νέα Γουινέα, που περιφέρεται με λευκές ρόμπες και κηρύττει τον θρησκευτικό του λόγο στους μαθητές του σκαρφαλωμένος πάνω σε βράχους, πιστεύεται ότι σχεδιάζει πλέον να στρατολογήσει νέα μέλη για τη σέχτα του, πρακτική στην οποία είναι ιδιαίτερα ικανός: στις μέρες της ελευθερίας του είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 6.000 παιδιά, τα οποία τον ακολουθούσαν πιστά, καθώς τους έταζε «δώρα από τον ουρανό».

Όταν ωστόσο αφέθηκε στις κανιβαλιστικές του τάσεις θυσιάζοντας ιεροτελεστικά τα τρία κοριτσάκια, οι κοινότητες της ζούγκλας τρομοκρατήθηκαν. Η σύλληψή του δεν ήταν ωστόσο εύκολη δουλειά, καθώς ο Tari μετακινείται συχνά και διαθέτει χιλιάδες ακολούθους να τον ενημερώνουν για τις κινήσεις της αστυνομίας. Οι εξαγριωμένοι χωρικοί έκαναν όμως τη δύσκολη δουλειά και τον παρέδωσαν «πακετάκι» στις Αρχές, καθηλώνοντάς τον σε αυτοσχέδιο φορείο.

Η αστυνομία ανησυχεί πλέον για την αντίποινα των σωματοφυλάκων του «Μαύρου Ιησού», οι οποίοι σε παλιότερο επεισόδιο με τις Αρχές τον είχαν προστατεύσει με τη ζωή τους, μαχόμενοι μέχρι θανάτου. Ελπίζουν να καταφέρουν να τον συλλάβουν πριν οργανωθεί και γίνει πάλι πανίσχυρος...

pinnokio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: