ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Γνωστός λυράρης ένοχος για σωματική βλάβη σε μαθήτρια!!!



Ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή στον έναν εκ των ιδιοκτητών του σπιτιού, που είναι και γνωστός λυράρης και ποινή φυλάκισης 15 μηνών επίσης με τριετή αναστολή σε...
εργολάβο επέβαλε, μετά από εννέα αναβολές, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για την υπόθεση με τον σοβαρότατο τραυματισμό της 16χρονης τότε μαθήτριας, Ευαγγελίας Ψαράκη, όταν κατέρρευσε πάνω της τμήμα στηθαίου από παλιό οίκημα.

Στο εδώλιο κάθισαν οι δύο ιδιοκτήτες και ο εργολάβος, ενώ το Δικαστήριο αθώωσε τον δεύτερο ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την Κρήτη. 
Η κοπέλα είναι σήμερα 22 ετών, με μόνιμη βλάβη στην υγεία της, καθώς έχει υποστεί πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς να έχει αποκατασταθεί πλήρως.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 23 Ιανουαρίου 2007, η κοπέλα, περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο, επί της οδού Α.Περασάκη 2, κάθετος της Λ. Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο, όταν ξαφνικά έπεσε το στηθαίο από ύψος 7 μέτρων!

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον λυράρη για σωματική βλάβη από αμέλεια τόσο της κοπέλας, όσο και του εργολάβου, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση του μπαλκονιού, πάνω στο οποίο βρισκόταν, και τον εργολάβο ένοχο για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Στην απολογία του ο γνωστός λυράρης είπε ότι έχει γυρίσει όλο τον κόσμο κάνοντας συναυλίες και δίνοντας χαρά στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια είναι συντετριμμένος από τον τραυματισμό της φοιτήτριας, επιρρίπτοντας ευθύνες στον εργολάβο.

Από την πλευρά του ο εργολάβος δήλωσε και ο ίδιος θύμα της υπόθεσης, καθώς από την πτώση από το μπαλκόνι έχει αποκτήσει αναπηρία στο πόδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κοπέλα, δεν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, σωματικά και ψυχολογικά, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς της, το πρώτο δικαστήριο έχει επιδικάσει ποσό 200.000 ευρώ.

cretalive.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: