ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σοκαρισμένη η πανελίστρια που συνελήφθη για μαστροπεία. Τι λέει η ίδια


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η πασίγνωστη πανελίστρια και πρώην εστεμμένη μετά τις διαστάσεις που πήρε η ιστορία της. 
Η καλλονή πανελίστρια δεν πίστευε ότι θα διέρρεε στον ελληνικό Τύπο ότι πριν λίγους μήνες συνελήφθη στο...

Μπάνσκο της Βουλγαρίας και τώρα τρέμει μήπως βγει προς τα έξω το όνομά της. Εξάλλου, γνωρίζει καλά πώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα ήταν καταστροφικό για την καριέρα της.

Εξάλλου, κάνει τα πρώτα της βήματα ως δημοσιογράφος. Στα δημοσιογραφικά, δε, πηγαδάκια έχουν σοκαριστεί από την αποκάλυψη της ταυτότητας της, αφού είναι αυτό που λέμε… υπεράνω υποψίας και από τα καλά και σεμνά κορίτσια του χώρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ψηλή καλλονή είχε θαμπωθεί από τη μεγάλη ζωή και τα «χοντρά» πορτοφόλια, μετά από ένα ταξίδι της στο Μπάνσκο. Κι επειδή, όπως γράφουνε είναι μεγαλομανής, κατάλαβε ότι μπορεί να βγάλει εύκολο χρήμα με αυτό τον τρόπο. Εξάλλου, όπως λένε, οι συνευρέσεις της με ισχυρούς επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας της επέφεραν πολλά εκατομμύρια και μία χλιδάτη ζωή.

Τώρα, όμως, η υπόθεση της έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και μπορεί με τις βουλγαρικές αρχές να έχει ξεμπερδέψει από τον περασμένο Οκτώβριο, όμως φαίνεται ότι ο «εφιάλτης» της στην Ελλάδα μόλις ξεκίνησε. Άλλωστε, ο κόσμος και όχι μόνο, «ψοφάνε» για τέτοιες ιστορίες και «η πασίγνωστη πανελίστρια και πρώην εστεμμένη που συνελήφθη έγινε αμέσως αγαπημένο θέμα όλων.
Διαβάστε επίσης: 




fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: