ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Στον Εθνικό Βατερού ο Θωμάς Παπαδόπουλος!!!

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Βατερού για τις 6 αγωνιστικές που υπολείπονται για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.
Το Βατερό ανακοίνωσε ότι... ο Θωμάς Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Εθνικού την Πέμπτη το βράδυ και επήλθε οριστική συμφωνία.
Ο έμπειρος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Εθνικού στο ματς με τον Αλιάκμων Αιανής, εκτός έδρας.
Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε στην ΑΕΠ Καραγιαννίων και στον Πυρσό Γρεβενών.

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε την εξής δήλωση στην σελίδα μας Ματιές στα σπορ: « Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Το Βατερό είναι ένας μεγάλος σύλλογος που κουβαλάει πολλά χρόνια ιστορίας και είναι τιμή για κάθε προπονητή να βρίσκεται στον πάγκο του. Είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική από τον κόσμο της, η οποία αυτή τη στιγμή διέρχεται μια δύσκολη περίοδο. Έχω επίγνωση των δυσκολιών και είμαι αποφασισμένος να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου το Βατερό να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Είναι άσχημο να το λες αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Απομένουν έξι παιχνίδια, θα κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε αν δεν το πίστευα, δεν θα ερχόμουν στον Εθνικό Δεν ήρθα για να πω ότι δούλεψα στο Βατερό».

Η Διοίκηση ευχαριστεί το Χρήστο Μαγγιρίδη
Τέλος η διοίκηση του Εθνικού Βατερού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή κ. Χρήστο Μαγγιρίδη, για την άψογη συνεργασία που είχαν. Η λύση της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει καθαρά για λόγους αλλαγής ψυχολογίας των παικτών. Η Διοίκηση ελπίζει ότι στο μέλλον θα υπάρξει ξανά συνεργασία με τον ικανό προπονητή.

matiesstasport
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: