ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΦΡΙΚΗ: Διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τεμάχισε την κοπέλα του και την πέταξε στα σκυλιά!!!



ΣΟΚ στη Βραζιλία όπου ένας διεθνής ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι η πρώην κοπέλα του δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και ταΐστηκε στα κατοικίδια Ροτβάιλερ του!
Πρόκειται για τον...
τερματοφύλακα Μπρούνο Φερνάντες, τερματοφύλακας που θεωρούταν φαβορί για να αναλάβει την υπεράσπιση των γκολπόστ της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2014.
Ο Φερνάντες ντε Σόουζα, ωστόσο, μάλλον θα δει την καριέρα του να καταρρέει, καθώς κατηγορείται πως έβαλε πληρωμένους δολοφόνους να σκοτώσουν την πρώην του, Ελίσα Σαμούδιο, προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή διατροφής, ύστερα από τη γέννηση του εξώγαμου παιδιού τους.
Ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη φυλακή, είχε επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε γνώση ή ανάμειξη στο ζήτημα αυτό, ωστόσο δεν άντεξε και ομολόγησε χθες σε δικαστήριο της πατρίδας του πως ο καλύτερός του φίλος, Λουίζ Ενρίκε Ρομάο, χρημάτισε κάποιον προκειμένου να την δολοφονήσει.
Ο Μπρούνο παραδέχθηκε πως, ενώ δεν διέταξε ο ίδιος τη δολοφονία της, είχε αποδεχθεί το σχέδιο.
Ο διεθνής Βραζιλιάνος τερματοφύλακας κατηγορείται πλέον για συνωμοσία, στην απαγωγή και δολοφονία της Σαμούδιο, μαζί με οκτώ ακόμα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Νταϊάν, μίας ακόμη πρώην ερωμένης του και ενός πρώην αστυνομικού, του Μάρκο Σάντος!
Σύμφωνα με τη φημολογία, ο Μπρούνο παρακολουθούσε, την ώρα που ο Σάντος βασάνιζε την πρώην κοπέλα του, και βοήθησε μάλιστα στον διαμελισμό της! Μέλη της πρώην κοπέλας του Φερνάντες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ταΐστηκαν στα κατοικίδια Ροτβάιλερ του, ενώ το υπόλοιπο σώμα της θάφτηκε σε τσιμέντο.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: