ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Γρεβενά: Τα ακινητοποιημένα περιπολικά, οι ανύπαρκτες διαβάσεις πεζών και οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ


Εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία των τοπικών στελεχών ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η...
αυθόρμητη ενεργοποίηση των νεολαίων του κόμματος που αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη στη διαδικασία δίνοντας ένα θετικό μήνυμα για το μέλλον.

Στη Δεσκάτη ψήφισαν 142 μέλη του Κινήματος και στα Γρεβενά 347 από τα οποία περίπου 140 ήταν νεολαίοι. Πρώτη με διαφορά η εικοσάχρονη Παυλίδου Κασσιανή – Παυλίνα από τη Μυρσίνη, στέλνοντας ισχυρό διπλό μήνυμα προς τους «πολιτικούς γερόλυκους» ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο χωρίς αγώνα και ότι ο κύκλος κάποιων έφτασε στο τέλος του …

Χαρακτηριστικό της διαδικασίας είναι ότι από τους έντεκα συνέδρους που εκλέχθηκαν, οι επτά έχουν ηλικία κάτω των 30 χρονών.
Η εικόνα των νέων ανθρώπων στα γραφεία ενός πολιτικού κόμματος και μάλιστα σε μια εποχή που ξέρουν ότι η συμμετοχή τους δεν εξαργυρώνεται, είναι σημάδι ελπίδας όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά για όλο το πολιτικό σύστημα που παραπαίει.

Χωρίς πετρέλαιο έμειναν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες του νομού εδώ και μέρες ενώ τα περισσότερα περιπολικά είναι ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης κονδυλίων για σέρβις και επισκευές.
Παρόλαυτα τα Γρεβενά είναι από τις ασφαλέστερες περιοχές της χώρας και κάποιοι οφείλουν να αποδείξουν έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για να παραμείνουν έτσι. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στους αστυνομικούς που δουλεύουν μέσα στο κρύο σε ένα κτίριο της ντροπής…

Εμφανείς μεταλλικές αναμονές για κολώνες φωτισμού υπάρχουν στο πεζοδρόμιο έξω από 9ο νηπιαγωγείο. Επειδή το έργο τελείωσε εδώ και κάποια χρόνια και οι κολώνες δεν τοποθετήθηκαν ακόμα (;), καλό είναι οι υπεύθυνοι του Δήμου να πάνε να τις καλύψουν για να μην τραυματισθεί κανένα παιδάκι ή κάποιος περαστικός.

Ανύπαρκτες οι διαγραμμίσεις και οι διαβάσεις πεζών στους δρόμους της πόλης. Ευτυχώς υπάρχουν οι λακκούβες να μειώνουν την ταχύτητα των οχημάτων.


grevenamedia.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: