ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ!!! Τα πιο παράξενα & ανεξήγητα ΤΕΡΑΤΑ που βρέθηκαν ποτέ στην Γή! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!!!


Παράξενα πλάσματα έχουν εμφανιστεί στον πλανήτη μας...
Αυτά είναι, όπως τα βλέπουμε, τα πιο παράξενα πλάσματα που βρέθηκαν ποτέ στο πρόσωπο της Γης.

Γουρουνόπουλο με πρόσωπο πιθήκου











Το ζώο έχει ένα σαγόνι πιθήκου, διογκώνοντας το μέτωπο, μικρό ρύγχος και μάτια που είναι τόσο κοντά μεταξύ τους ώστε να εμφανίζονται σχεδόν κολλημένα. Τα μπροστινά πόδια του είναι πολύ μικρότερα από ό, τι τα πίσω πόδια του, με αποτέλεσμα να χοροπηδάει και όχι να περπατά με όλα τα πόδια του σαν ένα κανονικό γουρουνόπουλο.

Το ζώο ήταν ένα από τα πέντε πρόσφατα χοιριδια που γεννήθηκαν από μια χοιρομητέρα που ανήκουν σε μια οικογένεια στο χωριό Fengzhang, Xiping (δήμος).

«Είναι φρικτή. Κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να το αγοράσει, και αυτό φοβίζει την οικογένεια, ακόμη και να το δει κανείς, "ο ιδιοκτήτης Feng Changlin δήλωσε στην εφημερίδα Oriental Today.Αλλά ο πίθηκος-χοιρίδιο έχει γίνει κάτι σαν τοπικό τουριστικό αξιοθέατο, με τους ανθρώπους να έρχονται από όλη την περιοχή για να φωτογραφίσουν τα αξιόλογα χαρακτηριστικά του. Η σπάνια πάθηση που έχει το χοιρίδιο πιστεύεται ότι είναι μια μορφή ολοπροσεγκεφαλίας, μια διαταραχή της ανάπτυξης του εγκεφάλου που μπορεί να προκαλέσει cyclopia, η αποτυχία των οφθαλμών για την ορθή διαχωριστούν.

Κατσίκα μωρό με επτά πόδια στην Κίνα




Μια κατσίκα με επτά πόδια έχει γεννηθεί πρόσφατα στο Jiaoliuhe του δήμου Taonan, Jilin επαρχία στην Κίνα.

Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας, μια γυναίκα επώνυμο τραγούδι, εξήγησε ότι ήταν ένας δύσκολο τοκετός, αλλά η κατσίκα στέκεται στα τέσσερα από τα πόδια της κανονικά.«Ήταν πολύ δύσκολο για την κατσίκα για να γεννήσει το παιδί, γι 'αυτό χρησιμοποίησα το χέρι μου για να το τραβήξω έξω.

ΤΡΟΜΑΞΑ! ", Δήλωσε ο ιδιοκτήτης."Είναι η πρώτη φορά που έχω δει κάτι τέτοιο σε 13 χρόνια."Εμπειρογνώμονες των ζώων, και ένας τοπικός βιολόγος ο Li Chunsheng έχουν πει ότι οι πιθανότητες της μακροπρόθεσμης επιβίωσης είναι ελάχιστες.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ξεβράστηκε στη Montauk


Αυτό είναι ένα πραγματικό τέρας, ένα είδος τρωκτικού-όπως πλάσμα με ράμφος δεινοσαύρων. Μια tipster λέει ότι είναι «ένα ζώο -ΥΒΡΙΔΙΟ της κυβέρνησης στις εγκαταστάσεις δοκιμών πολύ κοντά στο Long Island," Ποια είναι όμως η αληθινή ταυτότητα αυτού το πλάσματος;

Ψάρι από την κόλαση που βρέθηκε στην παραλία











Περίεργο άγνωστο πλάσμα βρέθηκε σε ένα χαντάκι στη Ρωσία






Αυτό το παράξενο πλάσμα βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σκάμματος στη ρωσική πόλη Chelyabinsk. Μοιάζει με ένα stingray, αλλά όχι. Τι είναι αυτό το πλάσμα πραγματικά;

tsekouratoi.gr

pestanea

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: