ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ένταλμα σύλληψης για Ντέμη Νικολαίδη!


Χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ επί των ημερών του Ντέμη Νικολαίδη οδηγούν τον πρώην πρόεδρο της ομάδας ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έδωσε εντολή να...
συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για χρέη της ομάδας προς το Δημόσιο όσοι διατέλεσαν πρόεδροι από το 2004 και μετά.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα εμφανίστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, για τα χρέη της ΠΑΕ που ανέρχονται σε 170 εκατ. ευρώ.

Παραγγελία Πεπόνη για να συλληφθούν οι πρόεδροι της ΑΕΚ


(Θανόπουλος)


(Κιντής)
Σύμφωνα με παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ζητήθηκε η σύλληψη και η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος όσων διατέλεσαν πρόεδροι της ΑΕΚ, μετά το 2004 προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις οφειλές της ομάδας προς το Δημόσιο.

Έτσι, εκτός από τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος ήδη παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης φαίνεται ότι θα μπουν και οι πρώην πρόεδροι της ομάδας Ντέμης Νικολαΐδης, Γιώργος Κιντής, Νάσος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης οι οποίοι βρέθηκαν στο «τιμόνι» της ΠΑΕ από το 2004 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κιντής, που είχε διατελέσει πρόεδρος δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, αφού δεν είχε δικαίωμα υπογραφής, κατόπιν δικής του επιθυμίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr ο Ντέμης Νικολαΐδης προτίθεται να καταθέσει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι από το 2004 μέχρι το 2008 – όσο ήταν ο ίδιος πρόεδρος - η ΠΑΕ ήταν απολύτως εντάξει στην καταβολή των δόσεων για τη ρύθμιση, που είχε υπαχθεί η ΠΑΕ στο άρθρο 44.

Το πρόβλημα εστιάζεται για το διάστημα 2008-2012, καθώς η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει στο δημόσιο ένα ποσό που αγγίζει τα 4,5 εκατ. ευρώ, με το βάρος να «πέφτει» κυρίως στη διοίκηση Αδαμίδη!

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν η ΑΕΚ δεν φανεί συνεπής στην καταβολή της φετινής δόσης για τη ρύθμιση στο άρθρο 44 (1,2 εκατ. ευρώ), θα χάσει το προνόμιο που απέκτησε το 2004 και πλέον το δημόσιο θα την κυνηγάει για το ποσό των 170 εκατ. ευρώ.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: