ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Στα όρια του αλκοολισμού κορυφαίος πολιτικός!!!

Ο λόγος για κορυφαία πολιτική προσωπικότητα, που έχει παίξει σημαντικούς ρόλους στη χώρα μας κατά την πολυετή καριέρα του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η έφεσή του αυτή στο ποτό...
τείνει, το τελευταίο διάστημα, να γίνει καταστροφική για την υγεία του.
Για το λόγο αυτό και πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη, αποφάσισε να καταφύγει για βοήθεια, μετά και την προτροπή αγαπημένων του προσώπων, σε διάσημο κλινικό ψυχολόγο των Αθηνών, που τον παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες.
Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει o πολιτικός, μέχρι σήμερα, δεν έχει καταφέρει να απαλλαγεί από την εξάρτηση του αλκοόλ.
Οι λιγοστοί φίλοι του που γνωρίζουν το πρόβλημά του πολιτικού, μιλάνε για έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές, τα τελευταία 3 χρόνια, που πέρασε, όπως λένε, και τη φάση της βαθιάς μελαγχολίας.
«Αρκετές φορές είναι λυπημένος, θλιμμένος, απογοητευμένος και ενίοτε απελπισμένος» αναφέρουν όσοι συναντούν τον πολιτικό και του κάνουν παρέα.
Δυστυχώς, σημειώνει πολύ καλός του φίλος του πολιτικού, η καταθλιπτική αυτή διάθεση κυριαρχεί στη ζωή του, κάτι που ο ίδιος αποδίδει στην καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: