ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Απατεώνας επίσκοπος προσπάθησε να μπει στο Βατικανό


Ένας άνδρας που είχε μεταμφιεστεί σε καθολικό επίσκοπο προσπάθησε να μπει στο Βατικανό.
Ο άνδρας έφτασε στο Βατικανό, με τη συνοδεία άλλων ψεύτικων κληρικών, και άρχισε να...

ποζάρει στους φακούς των δημοσιογράφων, σαν να ήταν ένας από τους 115 καρδινάλιους, που θα λάβουν μέρος στο Κονκλάβιο για την εκλογή του νέου ποντίφικα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί με έναν αληθινό καρδινάλιο.

Ο άνδρας κατάφερε να περάσει τουλάχιστον από το πρώτο επίπεδο μέτρων ασφαλείας, πριν τον σταματήσει η αστυνομία του Βατικανού έξω από την Καπέλα Σιστίνα.

Όπως αποδείχτηκε, ο ψεύτικος επίσκοπος ήταν ο Γερμανός Ραλφ Ναπιέρσκι, ο οποίος συνηθίζει να προκαλεί αναταραχή στην Καθολική Εκκλησία. Ο ίδιος λέει ότι είναι μέλος μιας φανταστικής καθολικής οργάνωσης, της «Κόρπους Ντέι» (που παραπέμπει στην πραγματική οργάνωση «Όπους Ντέι»).

Ο Ναπιέρσκι προδόθηκε, καθώς τα άμφια που φορούσε ήταν κοντύτερα από το κανονικό, μαύρο καπέλο αντί του κατάλληλου επισκοπικού και στη μέση του είχε δέσει ένα φωτεινό μωβ κασκόλ, αντί της πλατιάς υφασμάτινης ζώνης των επισκόπων. Ο Γερμανός τριγύριζε επί μισή ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε όποιον συναντούσε, έλεγε ότι λέγεται Βασίλειος και είναι επίσκοπος της Ιταλικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που φυσικά δεν υπάρχει.

Πάντως, η τελικά αποτυχημένη του απόπειρα να διεισδύσει στα άδυτα του Βατικανού, προκάλεσε συζητήσεις για την αύξηση των μέτρων ασφαλείας ενόψει της κρίσιμης εκλογής. Ήδη, η Καπέλα Σιστίνα, όπου θα συνεδριάσει το Κονκλάβιο, σαρώνεται καθημερινά για τυχόν συσκευές ήχου ή «κοριούς».
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: