ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Καταπληκτικό "ΔΙΠΛΟ" της ΣΕΙΡΗΝΑΣ - φωτορεπορτάζ

15η αγωνιστική
Δ.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 2-3 (0-1)
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
Σάββατο: 2 Μαρτίου 2013


Διαιτησία: Λαζόγκα, Χαραλαμπίδης, Βλαχάκης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)


Ελλιπέστατη η Σειρήνα συνεχίζοντας τις εκπληκτικές της εμφανίσεις απέδρασε με το τρίποντο από την Παλιουριά. Χωρίς 6 βασικούς η ομάδα του Γιώργου Κούσκορα, παίζοντας έξυπνα και με άξονα το κέντρο που είχε την πλήρη έλεγχο, κατάφερε στο τέλος να καταβάλει την αντίσταση της τοπικής Δόξας που την είχε βραχυκυκλώσει στο 1ο 15λεπτο του Β΄ημιχρόνου.

Η Σειρήνα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, καλύπτοντας τους χώρους, προηγήθηκε στο 31΄με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του κορυφαίου του αγώνα Αναστασιάδη που εκτέλεσε με άπιαστη βολίδα τον πορτέρο της Δόξας.

Στο β΄ημίχρονο η Παλιουριά με δύο πανομοιότυπα φάουλ του Γ. Μπαλάφα από το κέντρο του γηπέδου έκανε την ανατροπή στο 53΄και στο 58΄και σαφώς τέτοια αστεία γκολ δέχεται συνεχώς η Σειρήνα φέτος.
Στο 64΄ο Νικολαϊδης πέρασε από δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στο ύψος του πέναλτι στον Αναστασιάδη που εκτέλεσε και πάλι ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Γιώργος Τσιάτσιος λόγω διαμαρτυριών με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 89΄ο νεαρός Σπάχο που μπήκε σαν αλλαγή στο 65΄εκμεταλλεύτηκε κλέψιμο του Αναστασιάδη και από κοντά σημείωσε το νικητήριο τέρμα 2-3.

Η σύνθεση της ΣΕΙΡΗΝΑΣ:
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Ντ. Κόνι Γιάννης Τσιάτσιος, Δ. Γιώτας, Γιώργος Τσιάτσιος, Κλ. Κουκουτσέλας, Ηρ. Νικολαϊδης, Χ. Φαρμάκης, Γ. Κολέτσος, Κ. Αναστασιάδης, Γ. Πατσιαρίκας (65΄Σπάχο)


Χρήστος Μπαζάκας
ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Εδώ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: