ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Το νέο «αίμα» στο ΠΑΣΟΚ είναι γένος θηλυκού!!!

Είναι νέες, γοητευτικές, πετυχημένες και πρόσφατα εκλέχθηκαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Στο δείπνο που παρέθεσε πριν μερικές ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις 40 κυρίες – μέλη της...
Κ.Ε, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν, αποθανατίζοντας τις κομψές γυναικείες παρουσίες, που απέδειξαν πως το νέο «αίμα στην Ιπποκράτους είναι γένος θηλυκού.

Πολλοί την χαρακτηρίζουν τη «Σίντι Κρόφορντ» του ΠΑΣΟΚ και όχι άδικα. Η Κατερίνα Διαμαντοπούλου, με τη χαρακτηριστική ελιά στο πρόσωπό της και την εντυπωσιακή της παρουσία, μαγνήτισε τα βλέμματα στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως μάρκετινγκ μάνατζερ στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μέλος του Τομέα Ισότητας του ΠΑΣΟΚ, ενώ συμμετείχε εθελοντικά και στην ομάδα νέων της ΚΕΠΟ (Κίνηση Ενεργών Πολιτών). Στις εκλογές του Μαρτίου του 2004 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α Αθήνας όπου και κατέλαβε την τρίτη επιλαχούσα θέση με 22.550 ψήφους.

Η γυναίκα αυτή του ΠΑΣΟΚ είχε αναλάβει ως μέλος κλιμακίου τον προσυνεδριακό διάλογο στο νομό του Κιλκίς στο τελευταίο συνέδριο. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και μετέχει στην επιτροπή Οικονομικών Εξωτερικής Πολιτικής.

Η δασκάλα του ΠΑΣΟΚ από την Πρέβεζα θεωρείται από πολλούς ένα από τα νέα «αστέρια» της πολιτικής σκηνής.

Η 26χρονη Αγνή Σμπόνια, αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ιπποκράτους, υποστηρίζοντας πως το κόμμα «θέλει χτίσιμο από την αρχή».

Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1986 και είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα εκπροσωπώντας τους φοιτητές στα ανώτατα όργανα και στη σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς είναι η νεότερη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου της στην Πρέβεζα.

Είναι μόλις 25 χρονών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και βγήκε πρώτη σε σταυρούς στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. 
Η ειδικευόμενη δερματολόγος Πέννυ Δαλαμπούρα- η οποία από τα στελέχη του κόμματος θεωρείται η νέα Εύα Καϊλή, έχει αρχίσει να αποκτά ένα πιο ενεργό ρόλο στην Ιπποκράτους.

Αυτή τη περιόδο, η Πέννυ Δαλαμπούρα κάνει την ειδικότητά της ως δερματολόγος, ενώ ασχολείται και με την πολιτική δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι δύσκολο να ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ σήμερα. Όμως, αυτός είναι πολιτικά ο χώρος όπου οι ιδέες μου μπορούν να βρουν εφαρμογή. Προφανώς και διαφωνώ με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές του παρελθόντος, όμως κακά τα ψέματα, όταν ασκείς εξουσία για καιρό, πάσχεις από κυβερνητισμό και από στελέχη που έχουν διαφθαρεί. Γι” αυτό ο κόσμος σήμερα θέλει να δει νέους ανθρώπους», είχε δηλώσει η ίδια, μιλώντας πρόσφατα στη εφημερίδα «Δημοκρατία» για το μέλλον του Κινήματος.

Έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία μάλλον άργησαν να ξεχάσουν την ημίγυμνη αισθησιακή φωτογράφιση, που είχε κάνει κατά το παρελθόν, όταν ακόμη εργαζόταν ως ηθοποιός.

Πλέον η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ με πλούσιο βιογραφικό τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, είναι σύμβουλος επικοινωνίας του Ευάγγελου Βενιζέλου σε θέματα ρατσιστικής βίας, ενώ ηγείται της καμπάνιας που έχει αρχίσει το ΠΑΣΟΚ εναντίον του νεοναζισμού.

Έχει σπουδάσει ψυχολογία και πολιτικές επιστήμες και αυτή τη περίοδο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει αναπτύξει πλούσια αντιρατσιστική δράση, ενώ έχει συνεργαστεί στενά με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και μεταναστευτικές κοινότητες σε όλη τη χώρα.

Εκλέχθηκε και εκείνη μέλος της Κεντρική Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και όπως όλα δείχνουν έχει τα προσόντα για να διαδραματίσει έναν πιο ενεργό ρόλο στην Ιπποκράτους.

Αν μη τι άλλο, στο «στοίχημα» να καταπολεμήσει τον ρατσισμό και να ανακόψει την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει βρει τον ιδανικό «σύμμαχο».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: