ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ποια επικίνδυνα μωρομάντιλα απέσυρε άμεσα ο ΕΟΦ..


Πρόσφατα διαβάσαμε για τα επικίνδυνα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Πρόσφατα, επικίνδυνα μωρομάντιλα με ...ιωδοπροπυκιλο-βουτυλοκαρβαμίδιο χρησιμοποιούσαμε μέχρι πριν από λίγες ώρες! Αλλά αυτά τα μωρομάντιλα κάθε άλλο παρά υγιεινά ήταν για τα μωρά αλλά και τους μεγάλους που ερχόταν σε επαφή μαζί τους.
Τα επικίνδυνα για τα μωράκια και για όλους μας μωρομάντιλα, ταξίδεψαν από την Τουρκία στην Ελλάδα αλλά πλέον θα καταλήξουν στη χωματερή αφού ο ΕΟΦ “διέταξε” την άμεση ανάκλησή τους από την αγορά, λόγω ευρέσεως σε αυτά ακατάλληλων ουσιών, όπως το ιωδοπροπυνιλο- βουτυλοκαρβαμιδίου (IPBC) για παιδιά κάτω των 3 ετών.
To συγκεκριμένο προϊόν εισάγει στην αγορά η εταιρεία Σ.ΚΟΥΡΑΚ & ΣΙΑ Ο.Ε. η οποία δραστηριοποιείται από το 2001 στα καλλυντικά και ειδη καθαρισμού. Από το 2007 προχώρησε στις εισαγωγές-εξαγωγές μωρομάντιλων με συνεργασία της εταιρίας FULYA KOZMETIK, ως γενικός αντιπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έγινε η πρώτη μεγάλη εταιρία στις εισαγωγές μωρομάντιλων από Τουρκία. Από τις αρχές του 2010 έχει κάνει δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: