ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Βρέθηκε ο κλεμμένος θησαυρός της Νατάσας Λιακουνάκου!!!


Ανεκτίμητης αξίας διαμάντια, περίτεχνα δαχτυλίδια με μπριγιάν, εντυπωσιακά Harry Winston αγορασμένα από τη Νέα Υόρκη, πανάκριβα χρυσά και...
διαμαντένια ρολόγια, κλασικά Van Cleef αλλά και υπερμοντέρνες χρωματιστές πολύτιμες πέτρες από την Ιλεάνα Μακρή και τη Loree Rodkin. Κι όμως, ο αμύθητος θησαυρός της Νατάσας Λιακουνάκου, που κλάπηκε τον περασμένο Αύγουστο, βρισκόταν απλώς σε ένα ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρά της.

Για τη νέα, όμορφη και κομψή σύζυγο του επιχειρηματία κ. Θωμά Λιακουνάκου το dress code ήταν πάντα πολύ εύκολο. Αρκεί η τσάντα να ήταν Chanel, τα παπούτσια Christian Louboutin και τα κοσμήματα διαμαντένια. Και είναι αλήθεια ότι σε αυτά ο σύζυγός της δεν της χαλούσε ποτέ χατίρι.

Λέγεται, και τελικά αποδεικνύεται από το υπόμνημα που κατέθεσε η ίδια η κυρία Νατάσα Λιακουνάκου, ότι τα κουτιά από τα καταστήματα κοσμημάτων των κοινωνικών φίλων του ζεύγους Λιακουνάκου, του Κώστα Καίσαρη, του Σέρκου, της Ιλεάνας Μακρή, του Gavello και της Λιάνας Βουράκη έφταναν πολλές φορές τον μήνα στο σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, ενώ ο κ. Λιακουνάκος συνέχιζε να αγοράζει διαμάντια στη σύζυγό του με κάθε ευκαιρία. Οπως φαίνεται μάλιστα από τα λεγόμενα της ίδιας, κάποια από τα πιο πολύτιμα κομμάτια της συλλογής της αποκτήθηκαν σε δημοπρασίες του οίκου Sotheby’s.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: