ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη ο Δημητρέλος για χρέη της ΑΕΚ

Σοκ στην ΑΕΚ καθώς συνελήφθη ο Ανδρέας Δημητρέλος για χρέη - μαμούθ της ΠΑΕ στο δημόσιο ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ! Παραγγελία σύλληψης και για άλλους Προέδρους.
Ο Δημητρέλος έμαθε ότι πρόκειται να...
συλληφθεί για το απίστευτο ποσό των 170.865.122 ευρώ που χρωστάει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο Δημόσιο και επέλεξε ο ίδιος να παραδοθεί στην Ασφάλεια!
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εδώ και αρκετές μέρες γνώριζε πως είχαν αρχίσει να κινούνται διαδικασίες σε βάρος του λόγω χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, οι οποίες αφορούν την περίοδο 2004-2012 και φτάνουν με τις προσαυξήσεις τα 170.000.000 ευρώ, μιας και οι ρυθμίσεις που είχαν γίνει δεν τηρήθηκαν. Ωστόσο, ως εν ενεργεία πρόεδρος της ομάδας, ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι ο πρώτος που καλείται να αντιμετωπίσει τις ποινικές ευθύνες. Το ραντεβού είχε κλειστεί από χθες και ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης παρουσιάστηκε σήμερα στηνΑσφάλεια.

Η κράτηση του πραγματικά σοκάρει καθώς ουδείς μέχρι τώρα γνώριζε, το αστρονομικό ποσό που χρωστάει η ΑΕΚ στην Πολιτεία και μάλιστα τη στιγμή, που δεν υπάρχει ορατή διοικητική λύση στο προσκήνιο, καθώς ο υποψήφιος επενδυτής Δημήτρης Βιντιάδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του και πηγαίνει το θέμα της απάντησης από εβδομάδα σε εβδομάδα...

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης έδωσαν εντολή για παραγγελία σύλληψης όλων των προέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004, δηλαδή Νικολαϊδης, Θανόπουλος, Αδαμίδης, για χρέη πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είχαν το δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία χρόνια. Στο χέρι τους είναι να παρουσιαστούν στις Αρχές μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πάντως οι υπόλοιποι Πρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνουν άγνοια καθώς δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους. Ισως επειδή - όπως λένε δικαστικοί κύκλοι - δεν έχει πάει ακόμα η παραγγελία σύλληψης τους, στα αρμόδια αστυνομικά τμήματα.

Aκολούθησε και η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία δεν αναφέρει το όνομα του, όπως κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις... «Συνελήφθη, σήμερα (21-3-2013) το πρωί, 54χρονος ημεδαπός, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170.865.122,00 ευρώ».

gazzetta.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: