ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η νέα γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών!!!


Η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου με απόφαση του Γιάννη Στουρνάρα αναλαμβάνει γενική γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών στη θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Μέργου και παράλληλα διατηρεί τη θέση της...
γενικής γραμματέως Δημοσιονομικής πολιτικής στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
«Μπαίνω στο Γενικό Λογιστήριο στις 8 το πρωί και βγαίνω τα μεσάνυχτα. Βλέπω τις κόρες μου μόνο το χάραμα, όταν ξυπνούν για το σχολείο. Ευτυχώς που ο μπαμπάς τους με στηρίζει» είχε αναφέρει η κ. Παπακωνσταντίνου στο Εθνος της Κυριακής.
Η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου διαθέτει εμπειρία στα χρηματοοικονομικά ζητήματα από την εποχή που υπηρετούσε στη μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες.
Αποτελεί επίσης πολύτιμη συνεργάτιδα του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
Η κυρία Παπακωνσταντίνου συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις που προετοιμάζουν τις ελληνικές θέσεις αλλά και σε όλες τις συσκέψεις που γίνονται με την Tρόικα. Μαζί με τον Χρήστο Σταϊκούρα και τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών έχουν την ευθύνη να προτείνουν περικοπές στο Δημόσιο και να τις εφαρμόσουν. Το έργο είναι δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι το ελληνικό κράτος έχει μεγάλη παράδοση στις παροχές αλλά δεν διαθέτει καμία τεχνογνωσία στις περικοπές!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: