ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Απίστευτο!!! Εχει παντρευτεί με πέντε αδελφούς ταυτόχρονα!!!

Το δικό της ανδρικό χαρέμι έχει αποκτήσει νεαρή Ινδή που ζει παντρεμένη με πέντε άντρες. 
Οι ιδιαιτερότητες της οικογενειακής κατάστασης της...21χρονης Ράχο Βέρμα ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς ...
οι πέντε σύζυγοί της είναι μεταξύ τους αδέρφια. Η νεαρή κοπέλα, η οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει ιδέα ποιος από τους πέντε είναι ο βιολογικός του πατέρας, δεδομένου ότι κοιμάται κάθε βράδυ και με έναν διαφορετικό σύζυγο. Αν και οι εν λόγω οικογενειακοί δεσμοί φαίνονται κάπως παράξενοι, στην πραγματικότητα είναι μέρος της παράδοσης του μικρού χωριού Ντεραντούν, όπου οι γυναίκες παντρεύονται και τους αδελφούς του πρώτου συζύγου τους.
«Στην αρχή αισθανόμουν λίγο άβολα. Πλέον όμως δεν κάνω διακρίσεις ανάμεσά τους» εξηγεί η Βέρμα, η οποία παντρεύτηκε με συνοικέσιο τον πρώτο της άντρα, Γκούντου, πριν από τέσσερα χρόνια σε ινδουιστική τελετή. Εκτοτε παντρεύτηκε και τους υπόλοιπους, με τελευταίο της σύζυγο τον 19χρονο Ντινές. «Ολοι κάνουμε σεξ μαζί της, αλλά δεν ζηλεύω. Είμαστε μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια» δηλώνει ο Γκούντου που παραμένει ο μόνος επίσημος σύζυγός της. Ολοι μαζί μένουν στοιβαγμένοι σε έναν ενιαίο χώρο χωρίς κρεβάτια και κοιμούνται σε κουβέρτες στο πάτωμα.

Η πρακτική της πολυανδρίας, αν και δεν είναι νόμιμη, στην πιο κοινή μορφή της, κατά την οποία οι γυναίκες σε πολυανδρικές σχέσεις παντρεύονται πάνω από έναν άντρα της ίδιας οικογένειας, θεωρείται επιτρεπτή. Συναντάται σε ανδροκρατούμενες περιοχές όπου ακολουθούνται ακόμη πρωτόγονες παραδόσεις κι έθιμα και οι αδερφοί που αρνούνται την ένωση αντιμετωπίζονται ως απόκληροι.
Η έλλειψη γυναικών σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία μάλιστα συμβάλλει στο να διατηρηθεί ζωντανή η παράδοση αυτή, καθώς αποτελεί λύση για τους νεαρούς άντρες που δυσκολεύονται να βρουν σύζυγο. Η Βέρμα υποστηρίζει ότι γνώριζε πως θα έπρεπε να αποδεχτεί όλους τους συζύγους της, όπως είχε κάνει και η μητέρα της που είχε υπάρξει παντρεμένη με τρεις αδερφούς. «Λαμβάνω περισσότερη προσοχή και αγάπη από τις περισσότερες συζύγους» υπογραμμίζει μάλιστα με περηφάνια.

Espressonews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: