ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Τα συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης στον Τομ Πρωτόπαπα. Δείτε τι γράφουν οι συνάδελφοι του

 Aπό προχθες ο Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΚΑΤ έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό.
Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το...
Nassos blog, ο ηθοποιός μετά από ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Σοκαρισμένοι είναι από την είδηση φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού οι οποίοι στέλνουν τις ευχές τους ελπίζοντας να πάνε όλα καλά μετά την πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γράφει: «Θετική ενέργεια και αγάπη για το νεαρό συνάδελφο που χαροπαλεύει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά». Ο Αργύρης Αγγέλου: «Έχω στεναχωρηθεί πολύ με τον Τόμας Πρωτόπαπα. Ας ελπίσουμε το παιδί να τα καταφέρει!», η Χριστίνα Πολίτη: «Αυτό με τον Τόμας Πρωτόπαπα ότι χειρότερο. Και όλα τα αντίστοιχα. Άντε πια με τα λεφτά βαρέθηκα. Η ζωή είναι πολύτιμη και αναλωνόμαστε στην γκρίνια». Ενώ ο Κώστας Σόμμερ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Τόμας είναι μαχητής. Περαστικά και να βγεις νικητής από αυτή τη μάχη. Όλη η δύναμη και η σκέψη μαζί σου αδερφέ...».

Διαβάστε: Ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα μιλά - "Το παιδί ΖΕΙ!

gossip-tv.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: