ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η Κέιτ Απτον θέλει τον άνδρα ξυρισμένο…χαμηλά!!!

Γυρίζει ανέμελα προς τον φακό, ανεμίζει τα κατάξανθα μαλλιά της και είναι έτοιμη να απαντήσει σε καυτές ερωτήσεις για το…
ξύρισμα! Η Κέιτ Απτον, το 20χρονο σούπερ μόντελ από την Αμερική, που αποτελεί φαντασίωση πολλών ανδρών ανά τον κόσμο, μιλά στην κάμερα για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη ο άνδρας να περιποιείται τον εαυτό του, ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή.
«Θα έβγαινες με έναν άνδρα που δεν τριμάρει τις τρίχες του;» είναι η πρώτη ερώτηση, στο πλαίσιο διαφήμισης για ξυραφάκια της Gilette. «Δε θα έβγαινα με κάποιον που είχε πρόβλημα με τις τρίχες του», απαντά εκείνη με σιγουριά.
Τι λέει όμως, όταν την ρωτούν αν θέλει τον αγαπημένο της να περιποιείται τις τρίχες του και πιο... χαμηλά… «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα», λέει με νόημα και κλείνει το μάτι στην κάμερα.
Μπορεί η καμπάνια για τα Gillette's Fusion ProGlide Styler να έχει πρωταγωνίστριες και τις Χάνα Σιμόν και Τζένεις Ροντρίγκεζ, οι οποίες είναι εξίσου γοητευτικές με την νεαρή Απτον, αλλά η κατάξανθη καλλονή κλέβει την παράσταση με το ανέμελο ύφος της και την φρεσκάδα της.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: