ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η οργισμένη απάντηση της Βούλας Παπαχρήστου: «Είμαι εδώ»

Τι απάντησε η Βούλα Παπαχρήστου για τα σενάρια που τη θέλουν να πολιτεύεται με τη Χρυσή Αυγή αλλά και για την επόμενη μέρα της στον στίβο;
Η Βούλα Παπαχρήστου λύνει τη σιωπή της στο Contra.gr και απαντάει για την...

«εξαφάνισή» της, τα σενάρια που τη θέλουν να πολιτεύεται με τη Χρυσή Αυγή αλλά και για την επόμενη μέρα της στους στίβους.

Αγανακτισμένη από τον θόρυβο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά της για μια ακόμη φορά μετά το καλοκαίρι αλλά και αποφασισμένη να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο που έχει καλύψει την καριέρα της εμφανίστηκε η Βούλα Παπαχρήστου μιλώντας στο Contra.gr.

«Δεν έλειψα ποτέ από τις προπονήσεις. Δεν εξαφανίστηκα ποτέ από τον αθλητισμό. Συνεχίζω να προπονούμαι κανονικά και μάρτυρές μου είναι όλοι οι αθλητές της Εθνικής ομάδας» τονίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και επιρρίπτει τις ευθύνες για το θόρυβο που δημιουργήθηκε στον πρώην πλέον προπονητή της τον Γιώργο Πομάσκι. «Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε καθόλου καλή σχέση. Αν και με έβλεπε να προπονούμαι και να τρέχω δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει τι θα κάνουμε . Άργησα κι εγώ, έπρεπε να είχαμε τερματίσει την συνεργασία μας νωρίτερα. Από την Δευτέρα θα γνωρίζετε το νέο μου προπονητή κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Έχω απαλλαχθεί πλέον από αυτό το άγχος και είμαι έτοιμη να επανέλθω στην αγωνιστική δράση με περισσότερη διάθεση για δουλειά και επιδόσεις. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε».

«Τα βλέπω και γελάω»
H Βούλα Παπαχρήστου τοποθετήθηκε και στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από την σχέση της με τη Χρυσή Αυγή όσον αφορά στην πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών αλλά και την κάθοδό της στην πολιτική. «Αυτά τα βλέπω και γελάω. Εγώ είμαι αθλήτρια και θα παραμείνω . Όσοι θέλουν να καλλιεργούν τέτοια θέματα εδώ είμαι για να διαψεύδω. Το μυαλό μου είναι μόνο στον αθλητισμό και πουθενά αλλού».

Αναφερόμενη τέλος στην πρόσφατη απόφαση του ΣΕΓΑΣ να αναστείλει τις παροχές προς την ίδια τόνισε: «Ήταν καθαρά μια διαδικαστική απόφαση που θα πάψει να ισχύει από την Δευτέρα. Έχω μιλήσει και με τον Εθνικό προπονητή και με τους συνεργάτες του και το θέμα θα διορθωθεί τις επόμενες ημέρες. Θα επιδιώξω να μιλήσω και με τον πρόεδρο για να μπει και τυπικά ένα τέλος στην υπόθεση».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: