ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Εξαρθρώθηκε και νέα σπείρα διαρρηκτών!!!

Συνελήφθη 31χρονος Αλβανός και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα τριών ομοεθνών συνεργών του για δώδεκα διαρρήξεις σπιτιών, οι οποίοι αναζητούνται.
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ομάδα διαρρηκτών αποτελούμενη από...
τέσσερις υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 25 έως 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες διαρρήξεις κατ’ εξακολούθηση.
Στο πλαίσιο ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας για την εξιχνίαση υποθέσεων διαρρήξεων, ταυτοποιήθηκε η συστηματική διάπραξη διαρρήξεων σε σπίτια στην Κέρκυρα από τέσσερις αλλοδαπούς Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι μέχρι στιγμής κατηγορούνται για την διάπραξη δώδεκα διαρρήξεων.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου το πρωί, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένας κλεμμένος ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 31χρονος μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς συνεργούς του, πραγματοποίησαν από κοινού το τελευταίο χρονικό διάστημα συνολικά δώδεκα διαρρήξεις σπιτιών, μέρος των οποίων αποτελούσε :

-Η διάρρηξη στα Γουβιά Κέρκυρας της 10.02.2013 το πρωί από την οποία αφαίρεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρέθηκε στην οικία του 31χρονου και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.500 ευρώ.

-Η διάρρηξη στον Άγιο Ιωάννη Κέρκυρας το χρονικό διάστημα από 07.12.2012 έως 17.02.2013 από την οποία αφαίρεσαν πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, ρούχα και διάφορα αντικείμενα.

-Η διάρρηξη στο Λόφο Κογεβίνα Κέρκυρας το πρωί της 09.02.2013 από την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά.

-Η διάρρηξη στο Κεφαλόβρυσο Κέρκυρας από την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και πλήθος χρυσαφικών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ερευνάται η συμμετοχή των τεσσάρων αλλοδαπών και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων.

Συνολικά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εξαρθρωθεί άλλες τέσσερις ομάδες διαρρηκτών στην Κέρκυρα και έχουν εξιχνιαστεί περισσότερες από 100 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, ενώ πλήθος κλοπιμαίων έχουν επιστραφεί στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

corfupress.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: