ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Αγνή Σμπόνια: Εκλογή στην Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ με πρωτιά σε Ηπειρο και Πρέβεζα!

Η 25χρονη Αγνή Σμπόνια, μετά την επανεκλογή της, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στη Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα με την επιτυχία να εκλεγεί πρώτη γυναίκα της Ηπείρου και της Πρέβεζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους του κινήματος που με στήριξαν και με τίμησαν έμπρακτα με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που με αξιολόγησαν θετικά, πιστεύοντας στη νέα γενιά μας.
Συμμετείχα, σ' αυτή την εκλογική διαδικασία του κινήματος εκφράζοντας την φωνή των νέων και δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το κίνημα μας, αγωνιζόμενη με άποψη και συνέπεια, παλεύοντας για την κοινωνία, το Νομό Πρέβεζας, την Περιφέρεια της Ηπείρου αλλά και ολόκληρη τη χώρα μας.
Η επόμενη μέρα όχι μόνο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά κυρίως για την Ελλάδα,έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους και τη νέα γενιά από όποια γωνιά της χώρας και αν προέρχεται και από όποια "υγιής" κοινωνική ομάδα κι αν συμμετέχει.

Ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι, ότι δεν μπορεί η νέα γενιά συνεχώς να απολογείται για το παρελθόν, για τα λάθη και τις παραλήψεις άλλων.

Εμείς οι νέοι συμμετέχουμε ενεργά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ προσπαθώντας να αλλάξουμε το κίνημα μας και να το φέρουμε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως τον βασικό πρωταγωνιστή όπως του αρμόζει, κοντά και δίπλα στην ελληνική κοινωνία που το έχει άμεση και απόλυτη ανάγκη!"

Αγνή Σμπόνια
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: