ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Kυριακή 17 Μαρτίο

ΚΡΙΟΣ
Είστε στα πάνω σας αφού έχετε ξεπεράσει το στάδιο μια μικρής ζήλειας ή ανασφάλειας η οποία μπορεί να σας ταλαιπώρησε για λίγο. Όμως θα είστε πολύ στα πάνω σας γιατί... θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί σε επαφές και γενικά θα κάνετε πολλές βόλτες και χαρές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πάρετε και μια σημαντική απόφαση για ένα ταξίδι που θα σας κάνει πολύ καλό. Ένας Τοξότης που ίσως να βρίσκεται στο εξωτερικό μπορεί να έρθει πιο κοντά σας γιατί εσείς είστε πιο ανοικτοί και εύκολοι στις εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε περισσότερο προσγειωμένοι και στρέφεστε ακόμα και σήμερα σε κάποια θέματα οικονομικά τα οποία τα αντιμετωπίζετε πιο διαφορετικά. Η ευελιξία σας θα είναι πολύ σημαντική γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αναπνεύσετε και ίσως αν βρεθείτε με φίλους να γίνετε πιο ανοικτοί στις εσωτερικές σας εξομολογήσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα γίνετε πιο διαχυτικοί και εύκολοι στην επαφή. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε στα μεγάλα σας ανοίγματα και περισσότερο ευέλικτοι σε θέματα γνώσης, πληροφοριών και γενικά επικοινωνίας. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα εξελιχτεί αυτές τις ημέρες και θα έρθετε πιο κοντά. Να προσέξετε όμως να μην χαθείτε σε πολλές αναλύσεις και λεπτομέρειες γιατί θα γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αρχίσετε να γίνεστε πιο ανοικτοί και δεν θα τα κρατάτε όλα μέσα σας γιατί ο Ερμής που είναι ο πλανήτης σας θα γυρίσει σε ορθή πορεία, οπότε τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και περισυλλογή. Μπορεί η ημέρα να μην το επιτρέπει αλλά τουλάχιστον εσείς, αν θέλετε να κάνετε το δικό σας, να το κάνετε για να μπορέσετε τουλάχιστον να βάλετε κάποια λογικά δεδομένα για να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την μεγάλη ευκαιρία να βιώσετε κάτι το πολύ ερωτικό ή ρομαντικό. Ένας Τοξότης από εκεί που είχε εξαφανιστεί τώρα μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σας και να σας εκπλήξει.

ΛΕΩΝ
Αποφεύγετε όλες τις δυσκολίες. Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε κάτι πολύ καλό, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ο κοινωνικός σας κύκλος και οι φίλοι σας είναι αυτοί που είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν αλλά και να σας δώσουν πράγματα που θα είναι πολύ ωφέλιμα για σας. Η πίεση των προηγούμενων ημερών τώρα ξεφουσκώνει. Θα βρεθείτε εν μέσω μιας παρέας και θα περάσετε όμορφα. Έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να γίνετε πιο φιλικοί με όλους και όλα. Μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω η υπόθεση ενός ηλικιωμένου προσώπου. Η σχέση με έναν Τοξότη θα βελτιωθεί πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναγκαστικά θα γίνετε πιο ανοικτοί και ίσως υπερβολικοί σε μετακινήσεις και βόλτες. Επειδή όμως κουράζεστε πιο εύκολα όταν βρίσκεστε με πολύ κόσμο καλύτερα να είστε περισσότερο ποιοτικοί για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στον όγκο της επικοινωνίας και επαφής. Η ζωή σας γενικά έχει πάρει μια καλύτερη τροπή και σήμερα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία αφού είναι ο πλανήτης σας θα εξελιχτούν κάποιες καταστάσεις που είχαν κολλήσει πιο ήρεμα και εύκολα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ήδη ξεκινήσει να εισπράττετε κάτι πολύ καλό από τους γύρω σας και αυτό θα σας δώσει κουράγιο να συνεχίσετε να είστε σταθεροί και σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας σήμερα αφού θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και το παιχνίδι και ειδικά όσοι σχετίζεστε με ένα άτομο που είναι πολύ μακριά από εσάς. Αυτό θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα γιατί στο παρελθόν σας είχε παρεξηγήσει και τώρα αλλάζει τελείως το τοπίο και γυρνούν όλα υπέρ σας. Η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη θα γίνει πολύ καλύτερη και θα περάσετε όμορφα μαζί είτε είστε σε ταξίδι είτε σε παρέα. Το διάβασμα και γενικά η γνώση θα είναι οι τομείς που θα κινηθείτε πιο εύκολα. Όσοι είχατε προβλήματα με Παρθένο ή Ιχθύ θα το ξεπεράσετε πιο εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όταν ανοίγεστε αυτό σας βοηθάει να ξεπεράσετε ένα βάρος το οποίο μερικές φορές σας πνίγει. Ίσως να πείτε κάποια πράγματα τα οποία δεν θα αφήσουν περιθώριο στην μετέπειτα σχέση σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο που εκεί τα πράγματα είναι διφορούμενα. Εσείς καλό είναι να ομολογήσετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε την κατάσταση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη ευκαιρία για να συγχωρήσετε και να γίνετε ένα με ένα άτομο που ίσως να είχατε απομακρυνθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε γενικά πολύ επιφυλακτικοί και μάλλον κάποια θέματα του παρελθόντος θα σας αναστατώσουν ή θα σας κάνουν να νιώσετε λύπη. Γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με πρακτικά ή υλικά θέματα τα οποία είτε σας επιβαρύνουν είτε εσείς τα βλέπετε δύσκολα λόγω κάποιων συνθηκών χάνετε την ευελιξία σας. Χρειάζεται να είστε περισσότερο φιλικοί σε όλες τις καταστάσεις για να αντεπεξέλθετε γρήγορα. Από το μεσημέρι όμως και μετά η διάθεσή σας θα αλλάξει και θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και άνετοι. Προσέξτε τις λάθος κρίσεις αλλά και προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλά τα καταφέρνετε αφού έχετε καταλάβει ότι για να κάνετε πράγματα χρειάζεται να είστε σταθεροί ερωτικά και να μην περιμένετε από τους άλλους να σας δοθεί το πράσινο φως. Αντίθετα χρειάζεται να είστε σίγουροι για αυτά που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ώστε να μην χαθεί η μαγεία. Από την άλλη από το μεσημέρι και μετά μπορεί έχετε μεγαλύτερη διάθεση να βγείτε και να συναντήσετε άτομα που με τον τρόπο τους θα σας ανοίξουν ώστε να μιλήσετε και να γίνετε γενικά πιο ανάλαφροι. Πιθανόν να γνωρίσετε έναν Δίδυμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε πολύ προσεκτικοί και κυρίως με θέματα υλικά και πρακτικά. Αλλά όσο περνάει η ημέρα θα διαπιστώνετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε περισσότερο γιατί η διπλωματία θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο άνετοι και ευέλικτοι. Η υπόθεση με έναν Δίδυμο που κρατάει εδώ και καιρό σας κάνει καλό μεν γιατί κατά κάποιο τρόπο κολακεύεστε γιατί είστε συνέχεια μέσα στο μυαλό του αλλά δεν είναι εύκολο κυρίως από την δική σας την πλευρά να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του γιατί μπορεί να υπάρχουν και κάποια θέματα ηθικής τα οποία σας δεσμεύουν. Γενικά όμως θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και θα περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα γίνετε πολύ επικοινωνιακοί και ίσως να διασπαστείτε από τις συζητήσεις και τα πολλά ραντεβού και ενδιαφέροντα. Επιλέξτε πάνω από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για να μην χάσετε τον χρόνο σας άδικα σε ανούσιες επαφές και συζητήσεις. Το σπίτι σας πάντως θα γίνει πολύ ανοικτό και φιλικό και θα γεμίσει, αν φυσικά το επιλέξετε, με φίλους και γνωστούς. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε πολύ καλά γιατί έχετε αποφασίσει να ομορφύνετε την ζωή σας και τους γύρω σας. Ιδιαίτερη εύνοια στα ερωτικά και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Σκορπιό ή Δίδυμο.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: