ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Kλεμμένα Όνειρα: Δεν θα πιστέψετε ποιος πεθαίνει!!! (φωτο)

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του MEGA, Kλεμμένα Όνειρα, το οποίο μπορεί να άλλαξε ώρα προβολής και να είναι ακριβώς απέναντι από την τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», αλλά σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης!


Τι θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια των Κλεμμένων Ονείρων; Σύμφωνα με το super TV, ο θάνατος του Γιάννη θα επηρεάσει καταλυτικά τους ήρωες της σειράς.

Όπως ήδη παρακολουθούμε στα τρέχοντα επεισόδια των Κλεμμένων Ονείρων ο Γιάννης (Δημήτρης Γεροδήμος) και η Μαντώ ( Βασιλική Αγγελή) βρίσκουν τα χρήματα προκειμένου να ταξιδέψει στην Αμερική για να εγχειριστεί. Η Μαντώ δεν θα τον ακολουθήσει και κυρίαρχος λόγος για την επιλογή της είναι ότι δε μπορεί να αφήσει μόνη τη μικρή αδελφή της. Μια συνταρακτική εξέλιξη όμως θα καθηλώσει τους τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς. Ο Γιάννης θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της εγχείρησης στην Αμερική.

Η Μαντώ θα βιώσει τον απόλυτο πόνο. Δεν θα μπορεί να πιστέψει το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας. Λίγο πριν παντρευτούν ο αγαπημένος της Γιάννης πεθαίνει. Νιώθει θλίψη, τρέλα και ενοχές εξαιτίας του ότι δεν ήταν δίπλα του. Αισθάνεται ότι θα μπορούσε ίσως η παρουσία της δίπλα του, να ήταν καταλυτική στο να ανατραπεί αυτό το μοιραίο χτύπημα. Από την άλλη ο Μπίλλυ (Πάνος Κρανιδιώτης) δε θα γυρίσει τελικά στην Άννα (Άννα Αδριανού).

Ο ίδιος δε θα καταφέρει να ελευθερωθεί ακόμη από τον Μαλτέζο (Αλέξανδρος Σταύρου). Η Άννα ανησυχεί ουσιαστικά για τη ζωή του και παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις της με το Μαλτέζο κρέμονται σε ένα σχοινί, προσπαθεί στο να μην εξωθήσει τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις από το φόβο μην πειραχθεί η ζωή του Μπίλυ. Η ίδια θα συναντηθεί με τον αγαπημένο της σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η στιγμή που θα βρεθούν από κοινού θα είναι άκρως συγκινητική. Παρόλα αυτά δε θα καταφέρει ακόμη να τον βοηθήσει στο να δραπετεύσει από την ομηρία του. Το βέβαιο είναι ότι οι ανατροπές θα είναι συνεχείς από εδώ και πέρα για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς Κλεμμένα όνειρα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: