ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατούρησαν και πέταξαν ταραμά στην είσοδο του Mega (video)

Με έναν προκλητικό και ολίγον ηλίθιο τρόπο επέλεξε να διαμαρτυρηθεί η
Χρυσή Αυγή έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega στη Λεωφόρο Μεσογείων, για την απόφαση του καναλιού να μην...

αλλάξει το πρόγραμμά του και να μεταδώσει τουρκικά σίριαλ ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
Εκατοντάδες συγκεντρωμένοι κρατώντας ελληνικές σημαίες και κόκκινες σημαίες με τον μαίανδρο φώναζαν τα συνθήματα «Πατρίς Θρησκεία, Ορθοδοξία, γαμ...ται το Μega και η Τουρκία», «σκατά στον τάφο του Κεμάλ» και «Ελλάδα σε πουλάνε τους Τούρκους προσκυνάνε».

Λίγα λεπτά πριν τις 19.30, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού.
Οταν τους επέτρεψαν, αντί να περάσουν, στάθηκαν έξω από την πόρτα και άρχισαν να πετάνε κεσέδες με ταραμά και μια καμένη τούρκικη σημαία βγάζοντας κραυγές και βρίζοντας «γ@μ@ το σπίτι σας, γ@μ@»
Στη συνέχεια επέστρεψαν στη Μεσογείων όπου παρέμειναν για λίγη ώρα ακόμη, άναψαν καπνογόνα και μετά αποχώρησαν για να επιστρέψουν στα δικά τους γραφεία που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, επί της Μεσογείων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: