ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Nεαρός τραγουδιστής κόπηκε από το σχήμα γιατί…

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος, με καλή φωνή δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να μπορέσει να συνεχίσει αυτό που έχει ονειρευτεί.
Ο ίδιος πριν από ένα μήνα... ξεκίνησε κάποιες συναντήσεις με επιχειρηματίες και τραγουδιστές προκειμένου να κλείσει συμφωνία σε πίστα για το Πάσχα. Πρόσφατα πήγε σε μεγάλο μαγαζί και μίλησε με το αφεντικό. Η κουβέντα είχε πολύ θετική εξέλιξη και όλα έδειχναν πως θα έδιναν τα χέρια. Μέχρι που εμφανίστηκε το μεγάλο όνομα του μαγαζιού. Αφού τους χαιρέτησε κάθισε μαζί τους αφού είχε ενημερωθεί για τη συνάντηση και ήρθε νωρίτερα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Ο επιχειρηματίας του είπε πως θέλει να τον πάρουν μαζί στο επόμενο σχήμα καθώς τον πιστεύει πολύ. Ο τραγουδιστής δεν αρνήθηκε και μάλιστα πρόσθεσε πως έχει ακούσει δείγμα της δουλειάς του και πιστεύει πως θα πάει πολύ μπροστά!

Όσο για τον νεαρό τραγουδιστή; 
Δεν πίστευε στ΄αυτιά του. Ήταν πολύ χαρούμενος! Κάποια στιγμή το «όνομα» κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι του για να ετοιμαστεί. Κάλεσε και τον τραγουδιστή να πάει μαζί του γα να τα πούνε. Εκείνος τον ακολούθησε με χαρά.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: