ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Oι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Ξαναμπαίνετε και πάλι σε ένα περιθώριο με στόχο να ανακαλύψετε ακόμα πιο βαθιά μέσα σας την συναισθηματική σας δύναμη. Καλό είναι να μην...
το βλέπετε σαν αδυναμία γιατί προετοιμάζεστε για νέα ξεκινήματα. Οπότε δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας σε όλα τα επίπεδα και γενικά βλέπετε με ποιον τρόπο θα γίνετε περισσότερο ανθρωπιστές μέσα από την ευαισθησία και τη στήριξη των άλλων που υποφέρουν. Η σχέση σας με έναν Παρθένο μπορεί να σας κάνει να ανακαλύψετε πράγματα που αφορούν πιο πολύ το πρακτικό μέρος της ζωής σας και παρόλο που βρίσκεστε εγκλωβισμένοι σε πεποιθήσεις που ίσως να μη έχουν ρεαλιστικό στόχο τώρα αναγκαστικά θα γειωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πολύ συναισθηματικοί και ευάλωτοι και ίσως επιφορτιστείτε με τα προβλήματα φίλων σας ή γνωστών σας με στόχο να τους στηρίξετε και να τους βοηθήσετε άμεσα. Επίσης μπορεί να υπάρχουν κάποια εξωτερικά φαινόμενα τα οποία ίσως να σας κωλύουν στην μετακίνηση αλλά γενικά θα βρεθείτε πιο εύκολα με άλλα άτομα. Η δημιουργική σας παρουσία κυρίως αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα θα είναι πολύ έντονη και ισχυρή. Η σχέση με έναν Παρθένο θα βελτιωθεί υπερβολικά και με τον Ιχθύ αν σχετίζεστε το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει πολύ δημιουργικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε κάπως μπερδεμένοι ίσως και αδρανείς γιατί κάποια συναισθηματικά σας προβλήματα ή δικές σας εσωτερικές ιδέες σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν ελεύθερα να αποφασίσετε ή να κινηθείτε με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Η ερωτική ιστορία με έναν Ιχθύ θα είναι κάπως δύσκολη αν και θα υπάρχει μεγάλη ένταση και συναισθηματική φόρτιση στην μεταξύ σας κατάσταση γιατί νιώθετε δυνατά συναισθήματα αλλά λείπει η ψυχραιμία και ίσως να χαθεί η αντικειμενικότητα. Κάποια πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν και κυρίως μέσα στο σπίτι σας θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χαίρεστε γιατί παρόλο που έχετε διάφορα θέματα είστε πιο ατρόμητοι και γενναίοι ακόμα και σε κάποια προσωπικά προβλήματα. Κυρίως ένα θέμα με το εξωτερικό θα καταλήξει πολύ θετικά και θα σας δώσει και μια άλλη διάσταση στην ζωή σας. Γενικά έχετε δυνατότητες αναβάθμισης αυτή την περίοδο οπότε χρειάζεται να το αντιληφθείτε και σε πρακτικό επίπεδο δηλαδή να κερδίσετε την εσωτερική εμπιστοσύνη και με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν θαύματα, αρκεί να το πιστέψετε και να πετάξετε από πάνω σας κάποιες δύσκολες μνήμες ή σκέψεις που δεν σας κάνουν δυνατούς ή άξιους.

ΛΕΩΝ
Είστε πολύ μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι με θέματα τα οποία αφορούν μια οικονομική συνεργασία ή ένα ακίνητο για το οποίο δεν μπορείτε να αποφασίσετε γιατί νιώθετε ότι δεν είστε έτοιμοι να επενδύσετε πάνω σε αυτό. Σίγουρα υπάρχει ασάφεια και για αυτό κάντε για λίγο ακόμα υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα μπουν στην τελική ευθεία. Η ζωή σας είναι γεμάτη αυτό το διάστημα και παίρνετε την αγάπη που θέλετε, αρκεί να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Η σχέση με έναν Ιχθύ σας προβληματίζει γιατί μαζί του περνάτε καλά αλλά μόνιμα μπερδεύεστε με κάτι. Αφήστε και λίγο την φαντασία σας ελεύθερη γιατί με αυτόν τον τρόπο εμποδίζετε την δημιουργικότητα στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχολείστε συνέχεια και σπαταλάτε όλη σας την ενέργεια για τις υποθέσεις των άλλων. Αυτό τουλάχιστον σας βοηθάει σαν άτομα να γίνεστε καλύτεροι και περισσότερο της προσφοράς απλά να μην το παρακάνετε και ξεχάσετε τον εαυτό σας. Η σχέση με έναν Ιχθύ τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει και θα μπουν κάποια όρια, βάζοντας νέες αρχές οι οποίες θα έχουν καλύτερη αισθηματική αντιμετώπιση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια μεγαλύτερη υποκειμενικότητα και ίσως να σκέφτεστε ελαφρά χαοτικά γιατί δεν υπολογίζετε καθόλου τον εαυτό σας και τις τρέχουσες ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα βάζοντας νέα όρια τα οποία θα είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας. Σίγουρα βέβαια υπάρχει δυσκολία στο να γεφυρώσετε κάποια πράγματα που δεν είναι ακόμα πολύ εύκολα με την προσωπικότητά σας. Εσείς είστε άτομα που σας ενδιαφέρει πάνω από όλα η επικοινωνία, το φλερτ και γενικά ανάλαφρες καταστάσεις. Εδώ για να μπορείτε να προσεγγίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως να χρειάζεται να κάνετε μεγαλύτερες προσαρμογές στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων σε σχέση με την δική σας πραγματικότητα και εδώ είναι που μπορεί να μπερδευτείτε. Πάντως καλό είναι να παραμένετε μέσα στον εαυτό σας και να μην επηρεάζεστε από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μερικοί από εσάς ζείτε τον απόλυτο έρωτα, κυρίως με Κριό, Καρκίνο ή Ιχθύ. Γενικά είστε αρκετά ισορροπημένοι αυτό το διάστημα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που μπορεί να υπερβάλετε σε συναισθηματικό επίπεδο οι υπόλοιποι και κυρίως εσείς που είστε μόνοι είτε έχετε διάθεση και ετοιμάζετε κάτι πολύ καλό και δημιουργικό γιατί δεν φοβάστε να ρισκάρετε είτε είστε πολύ ανοικτοί στις νέες προκλήσεις. Είναι καλό πάντως αυτές τις ημέρες να κινηθείτε γιατί μπορεί να κλείσετε δουλειές πιο εύκολα από παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα παραδοθείτε στην μαγεία του ρυθμού, της μουσικής και γενικά της ευαισθησίας. Σίγουρα θα κάνετε πράγματα αλλά θα είναι όλα κάτω από την επήρεια της συναισθηματικής απόδρασης. Ο ρομαντισμός θα εναλλαχτεί με έλλειψη πρακτικότητας και γείωσης σε πολλά θέματα αλλά τουλάχιστον το χρώμα που μπορεί να εκπέμπετε θα είναι ροζ. Μπορεί βέβαια να μπερδευτείτε και να μην ξέρετε τι πρέπει να κάνετε πάνω στα θέματα ενός σπιτιού ή σε μια συγκατοίκηση. Για αυτό αν δεν βιάζεστε αφήστε λίγο χρόνο να περάσει και τότε θα πάρετε σίγουρα απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νοσταλγία και τα ρομαντικά συναισθήματα θα είναι αυτό που θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει να κάνετε ακόμα και μια εξομολόγηση άνευ ορίων σε ένα πρόσωπο που ίσως να είναι μακριά σας ή ζει ακόμα και σε άλλη χώρα. Τουλάχιστον θα τα βγάλετε από μέσα σας και αυτό θα σας βοηθήσει να ξελαφρώσετε. Σίγουρα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε πιο σίγουροι και πιο άνετοι με θέματα επικοινωνίας και γενικών ιδεών. Μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει και ένα σπρώξιμο στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να νιώθετε αδικημένοι για ένα οικονομικό θέμα και να πάρετε απόφαση επιτέλους να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και κυρίως αν αυτά σχετίζονται με ένα ακίνητο ή ακόμα και με τα χρήματά σας τα οποία είναι κάπως αυτή την περίοδο μπλοκαρισμένα ή δεσμευμένα. Τουλάχιστον θα κάνετε μια νέα αρχή και αυτό θα σας εξυπηρετήσει γιατί θα βάλετε ένα στόχο ακόμα και αν σας φαίνετε ανέφικτος προς το παρόν. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να επανέλθει και κυρίως θα έρθετε πιο κοντά γιατί εσείς έχετε γίνει πιο συναισθηματικοί και αυτό βοηθάει στην πιο εύκολη κατανόηση των αναγκών του άλλου.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε τομές αφού θα συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και επιτέλους θα συμφωνήσετε τουλάχιστον μέσα σας σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν με την προϋπόθεση ότι παρατηρείτε τον εαυτό σας και ότι έχετε κάνει την εσωτερική σας στροφή για να πάτε και λίγο παραπέρα. Αν δεν το έχετε καταλάβει αυτό τότε ίσως να είστε περισσότερο ανοικτοί αλλά τίποτε παραπάνω. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε ή να αλλάξετε μια κατάσταση.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: