ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Γρεβενά:''Prison Break'' σε μπάνιο νοσοκομείου - Ο ασθενής δεν αργούσε τυχαία...


Πρωτοφανείς καταστάσεις στο νοσοκομείο των Γρεβενών!!!
Ο Αλβανός πρωταγωνιστής της υπόθεσης ζήτησε να κάνει μπάνιο και η βρύση ήταν μονίμως ανοιχτή... 

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης 28-02-2013 όταν ένας έγκλειστος των φυλακών στα Γρεβενά επιχείρησε να αποδράσει από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
Πρόκειται για έγκλειστο Αλβανό 40 χρονών, που ήρθε την Δευτέρα από τις φυλακές του Κορυδαλλού και εκτίει ποινή 7 χρόνων για ληστείες και άλλες αξιόποινες πράξεις.
Με το που μπήκε στο κελί, δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του, για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια οδηγήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Γρεβενών όπου παρέμεινε για τρεις μέρες.

Όταν ολοκληρώθηκε η παραμονή του, αντιλαμβανόμενος πως θα επιστρέψει στις φυλακές του Φελλίου Γρεβενών, ζήτησε να κάνει μπάνιο. Εκεί προσπάθησε να αποδράσει από την οροφή αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.

Αμέσως έγινε αντιληπτός από τους φρουρούς και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον θάλαμο νοσηλείας όπου σε κατάσταση αμόκ έσπασε τα πάντα που βρισκόταν εκεί.

Ακολούθως, προσπάθησε να αποδράσει από τα κάγκελα, όπου τελικά οι φρουροί, οι Αστυνομικοί αλλά και υπάλληλοι της Πυροσβεστικής, που προσέτρεξαν άμεσα, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.


Δείτε επίσης...
Γρεβενά: Απέτυχε η προσπάθεια απόδρασης κρατούμενου από το νοσοκομείο Γρεβενών. (video) 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: