ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Superleague: Βέροια-ΟΦΗ 0-0 (video)


Τώρα… βολεύτηκαν; 

Βέροια και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, έφτασαν τους 27 πόντους, αλλά το τρίποντο του Άρη «μπερδεύει» ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την παραμονή.
Σε ένα κακό παιχνίδι στη Βέροια, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, όμως η...
νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού μπλέκει για τα καλά τα πράγματα στην υπόθεση παραμονή. Λίγες καλές στιγμές, με τους Κρητικούς να χάνουν από μία σπουδαία σε κάθε ημίχρονο. «Κράτησε» το αποτέλεσμα, ο Γουναρίδης στο φινάλε.

Το ματς:
«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» ήταν το σημερινό για τη Βέροια και τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες μπήκαν με αυτό στο μυαλό τους, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Κρατούσαν την μπάλα καλά, κυκλοφορούσαν πολύ και με τον Όλαϊτάν και κυρίως, από την δεξιά τους πλευρά δημιουργούσαν ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να σκοράρουν,όμως δεν το κατάφεραν απέναντι σε έναν παθητικό ΟΦΗ.

Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί, είχαν δώσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, η αριστερή πλευρά με Ιωαννίδη και Βιτώρο «έμπαζε», την στιγμή που ο Ολαϊτάν έκανε τα πάντα από την πλευρά τους. Μάλιστα, θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Μπανούσης δεν φάνηκε ιδιαίτερα προσεκτικός στην μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε, στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… λίγο χειρότερο από το πρώτο. Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να μην μπορούν να κάνουν μια σωστή επίθεση. Όταν αυτή… έγινε ήταν για τον ΟΦΗ, με τον Λαμπρόπουλο, αφού πέρασε τον Λόπεζ, δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού κόντραρε στα σώματα. Οι αλλαγές από τους δύο πάγκους, ήρθαν αλλά δεν άλλαξαν και πολλά μέσα στο παιχνίδι.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο τέρμα, όμως ο Κουτσιανικούλης… «λύγισε» και έτσι το φινάλε έφερε τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο, να είναι στους 27 αλλά να μπλέκουν για τα καλά μετά τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού με το ευρύ 4-0.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας (80’ Ρεάνο), Πέρεθ, Καλτσάς (68’ Μοκάκε), Κόστλι.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν (62’ Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος (77’ Ζαχαράκης), Βιτώρος (81’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: