ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Superleague: Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός με το πρώτο γκολ του Λουτσιάνο Φιγκερόα με πέναλτι σε χέρι του Έντερ, επιβλήθηκε της Κέρκυρας με 1-0 στο ΟΑΚΑ, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, αλλά κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς καθώς ήταν τραγικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ επικρατώντας της Κέρκυρας με 1-0 χάρη σε γκολ-λύτρωση από τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, το πρώτο του Αργεντινού, στο 79′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Το Τριφύλλι δεν έπαιξε καθόλου καλά, δεν βρήκε λύσεις για να ανοίξει την άμυνα της Κέρκυρας που για 79 λεπτά κρατούσε το 0-0 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το λάθος του Έντερ, έκανε χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή, και έλυσε τον γόρδιο δεσμό.
Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν σε ένα κρίσιμο σημείο γκολ και εν συνεχεία βγήκαν στην επίθεση αλλά δεν μπόρεσαν στις δυο-τρεις φάσεις μπροστά από την εστία του Καρνέζη να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους έδινε έστω έναν βαθμό.

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Σο, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Φιγκερόα), Σισοκό, Εσπάρθα (77′ Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (64′ Φορναρόλι), Ζέκα.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Σταμόγιαννος (83′ Κρητικός), Αγρίτης (68′ Βασιλόγιαννης), Λεόν, Έντερ (83′ Σίμωσης), Τσουμάνης, Γκέσιος, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου.


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: