ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0 (video)


Τα Γιάννινα νίκησαν με σκορ 2-0 τον Άρη στους "Ζωσιμάδες" και έμειναν μόνοι στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 38 πόντους!
Ίλιτς (24’) και Ντε Βινσέντι (64’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.
Απίστευτη γκίνια για τον Άρη που είχε...
τρία δοκάρια στον σημερινό αγώνα με τους Αγκάνθο (10’, 40’) και Γιαννιώτα (81’)!

Παραμένουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση οι «κίτρινοι», που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και την επόμενη αγωνιστική δίνουν… τελικό με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ματς:
Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι είχε τις δυο πρώτες καλές στο παιχνίδι. Πρώτα σε κεφαλιά του Λίλα που έφυγε πάνω από την εστία και αμέσως μετά με τον Διούδη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Γεωργίου. Ο Άρης αντέδρασε και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών έφτασε μια ανάσα από το γκολ, από στημένη φάση με εκτελεστή τον Αγκάνθο.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-0 HL από greeksuperleague


Λίγο έξω από την περιοχή, ο Ισπανός χτύπησε το φάουλ, με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη που απλά παρακολούθησε την φάση. Κι ενώ το ματς ήταν ισορροπημένο, από μια ασυνεννοησία των παικτών του Άρη στο χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε στον Ίλιτς, που μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό τελείωμα άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και χωρίς δυσκολία διατηρούσαν το προβάδισμά τους. Από μια «αψιμαχία» Αγκάνθο-Μιχαήλ απειλήθηκε γενική σύρραξη, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εκτόνωσε την ένταση.

Ο Άρης βρέθηκε ξανά κοντά σε ένα τέρμα, ξανά με πρωταγωνιστή τον Αγκάνθο, αλλά η κεφαλιά του Ισπανού προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και τις… γροθιές του Μπαμπανιώτη που αποσόβησε τον κίνδυνο. Έτσι οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με ανάμεικτα συναισθήματα και τον ΠΑΣ να φεύγει με το υπέρ του 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα, με τον χρόνο να κυλά υπέρ του ΠΑΣ. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Ντε Βινσέντι να δίνει την ασίστ και τον Κοροβέση χωρίς δυσκολία, από κοντά, να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Κι ενώ στην προηγούμενη φάση, ο Άρης "ζήτησε" πέναλτι πάνω στον Γιαννιώτα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν από τους πιο δραστήριους για τους Θεσσαλονικείς, αλλά η γκίνια στην επίθεση δεν του επέτρεψε να χριστεί σκόρερ. Ο Μπαμπανιώτης έβγαλε με υπερένταση το τετ-α-τετ του Διαμαντάκου και στην επαναφορά, είχε σουτ στο δεξί δοκάρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος (90’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85’ Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (90’ Κεϊτά).

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ηρακλής (72’ Αγγελούδης), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (86’ Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (57’ Σουνάς), Αγκάνθο.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Κοντιζάς (Πειραιά)
4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

sport-fm ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: