ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Superleague: =Βέροια – Κέρκυρα 2-0 (video)

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις η Βέροια νίκησε με 2-0 την Κέρκυρα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Παράπονα για το πέναλτι στο 1-0 από τους φιλοξενούμενους που...
ουσιαστικά αποχαιρέτησαν την κατηγορία.
Η Βέροια ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από τον Άρη και τη δεύτερη θέση από το τέλος που οδηγεί στον υποβιβασμό μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Κέρκυρας. Το ματς στιγματίστηκε βέβαια από την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι στο 77′ σε μία φάση που θα συζητηθεί.
Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι να πούμε πως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να “καθαρίσουν” στο πρώτο μέρος αν ήταν πιο προσεκτικοί. Η Κέρκυρα το πάλεψε στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ σε δυο σημαντικές ευκαιρίες.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος, Τσολάκης (Αθηνών)

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Καλογέρης (Καλτσάς 73′), Πέρεθ, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Κόστλι (Μπερτέν 88′).

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Έντερ, Αγρίτης, Λεόν, Αθανασίου (Γιάντσης 81′), Στάμου, Τσοκάνης (Κυβελίδης 67′), Γκέσιος (Ηλιάδης 72′), Τσουμάνης.

Κάρτες: Γεωργέας (κίτρινη 23′), Αγρίτης (κίτρινη 25′), Γεωργιάδης (κίτρινη 27′), Στάμου (κίτρινη 27′), Τζημογιάννης (κίτρινη 36′), Βενέτης (κίτρινη 43′), Μπουκουβάλας (κίτρινη 54′), Στάμου (κόκκινη 75′), Λόπεθ (κίτρινη 82′), Ηλιάδης (κίτρινη 93′), Γεωργέας (κόκκινη – 2η κίτρινη), Βενέτης (κόκκινη -2η κίτρινη), Γεωργιάδης (κόκκινη-2η κίτρινη).

sport-fm ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: