ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Superleague: ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (video)

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε πολύ κακός στο «Γεντί Κουλέ» και οι Κρητικοί το επωφελήθηκαν στο... έπακρον. Έτσι τα δύο γκολ των Παπάζογλου (17') και Κουτσιανικούλη (65') χάρισαν την σπουδαία νίκη στην ομάδα τους και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του υποβιβασμού.
Το μόνο που κατάφεραν οι Γιαννιώτες ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Γιάκο (85’), που όμως δεν άλλαξε κάτι και πλέον κινδυνεύουν να τους «πιάσει» ο Παναθηναϊκός (εφόσον επικρατήσει του Πλατανιά) στην μάχη για την προνομιούχο πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς
Έστω και χωρίς πυλώνα, έστω και νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα παιχνίδιου, αυτό ξεκίνησε! Και ναι μεν στα πρώτα λεπτά δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο, αλλά όσο… προχωρούσε το ματς, όλο κι ανέβαινε ο ΟΦΗ και παράλληλα «έπεφτε» ο ΠΑΣ. Πρώτη απόπειρα των Κρητικών για να πετύχουν κάποιο τέρμα ήρθε με τον Παπάζογλου, μετά από λάθος του Κολοβέτσιου, ωστόσο ο Φεγκρούς σε ετοιμότητα είπε «όχι», κρατώντας το 0-0. Προς στιγμήν, όμως.

Γιατί στο 17’ «χτύπησαν». Και πάλι ο φορ του ΟΦΗ ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής των Ηπειρωτών και με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0. Οι παίκτες του Χριστόπουλου ήταν σε κακή μέρα, δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις, είχαν χάσει τον χώρο του κέντρου και ο Ντε Βινσέντι ήταν εξαιρετικά κλεισμένος. Χαρακτηριστικό πως η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως η κεφαλιά του Κολοβέτσιου δεν βρήκε στόχο, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να πάει στα αποδυτήρια με το (εύκολο) υπέρ του 1-0.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, οι Ηπειρώτες έδειξαν διάθεση να πιέσουν για την ισοφάριση. Όμως δεν κράτησε για πολύ, με τον ΟΦΗ να ισορροπεί το παιχνίδι γρήγορα-γρήγορα. Κι αφού η κεφαλιά του Κουτσιανικούλη δεν βρήκε στόχο από κοντά, ήρθε ακόμη μια «ατυχία» για τους Κρητικούς, αφού στο 59’, το ωραίο σουτ του Λαμπρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Φεγκρούς, με το 1-0 να παραμένει και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στο… κόλπο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ο Κουτσιανικούλης στο 65’ έβαλε… ταφόπλακα, καθώς στην αντεπίθεση, ο άσος του ΟΦΗ πήρε την μπάλα από τα δεξιά, «τέλειωσε» την φάση μόνος του και με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να ξαναμπούν στην διεκδίκηση κάποιου βαθμού. Και το κατάφεραν στο 85’, με την αλλαγή του Χριστόπουλου, τον Γιάκο, να αποφεύγει ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο και με συρτό σουτ να μειώνει σε 2-1 και να δίνει εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς. Εν τέλει τίποτα δεν άλλαξε στο τέλος, με τον ΟΦΗ να παίρνει σπουδαία βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (86’ Περογαμβράκης), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (90’ Κουρδάκης), Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής, Βιτώρος (56’ Ιωαννίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Λίλα, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος (72’ Γιάκος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (83’ Νικλητσιώτης)

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: