ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Superleague: Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-4 (video)

Η Ξάνθη επικράτησε του Λεβαδειακού με 4-1, μπήκε στο κόλπο των πλέι οφ και πλέον έζωσαν τα φίδια τους Βοιωτούς που έχουν να νικήσουν εδώ και έξι ματς.
Οι Ακρίτες ξεκίνησαν...

ιδανικά αφού προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σολτάνι, ενώ το πρώτο ημίχρονο τελείωσε το ίδιο καλά, με τον Μαρσελίνιο να διαμορφώνει το 0-2.
Στην επανάληψη, οι Βοιωτοί όσο κι αν προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν και μάλιστα σε κάθε αντεπίθεση δέχονταν γκολ. Κάπως έτσι ήρθε το 0-4 με τους Μαρίν και Μαρσελίνιο, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μάρτινς στις καθυστερήσεις.
Αυτό το αποτέλεσμα έδωσε βαθμολογική ώθηση στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού προσπέρασε τον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό που παίζει αργότερα με την ΑΕΚ και σκαρφάλωσε στην 6η θέση.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγαράς (59′ Ρομέου), Μεντί (46′ Νικολακάκης), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Καγιεχόν, Ακόστα (70′ Μάρτινς), Βασιλείου.
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Κομεσίδης, Γούτας, Γκλέισον, Βασιλάκης, Ντάνι (67′ Πρίττας), Φλίσκας, Μαρίν (87′ Πλατέλλας), Μαρσελίνιο, Σολτάνι (83′ Ράνος).


sport-fm


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: