ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Tσέλσι - Στεάουα 3-1 (video)


Οι Μπλε δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και μόλις στο 13' θα μπορούσαν να κυνηγούν ένα θαύμα. Ας όψεται η υπερέκταση του...
Τσεχ που έβγαλε το πλασέ στο τετ α τετ με τον Μπουρτσεάνου. Στο 33' ήρθε η πρώτη καλή είδηση για τους γηπεδούχους. Ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε από τα πόδια του Μάτα. Ο Ισπανός έκανε την επέλαση, έπαιξε το 1-2 με τον Ραμίρες και ενώ πήγ να χάσει τη μπάλα, κατάφερε να πλασάρει για το 1-0. Και εκεί που η κατάσταση είχε ισορροπήσει, ήρθε το σοκ για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Στις καθυστερήσεις του Α' μέρους, μετά από κόρνερ και δύο σουτ στην εστία, με τους αμυντικούς της Τσέλσι να μην μπορούν να διώξουν, ο Κίρικες με σουτ από το μισό μέτρο, έβαλε τους Ρουμάνους σε θέση ισχύος.

Λίγο πριν τη λήξη ο Φερνάντο Τόρες σημαδεύει από την άσπρη βούλα το οριζόντιο δοκάρι (πέναλτι σε ανατροπή του Αζάρ από τον Μπουρτεάνου). Το 3-1 παραμένει και οι καρδιές στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εξακολουθούν να χτυπούν σε γρήγορο ρυθμό. Αμέσως πέφτει στο τερέν μία έξτρα μπάλα για καθυστέρηση. Η σκηνή που δεν ταιριάζει σε αγγλικό, αποτυπώνει το άγχος που βίωσαν οι Λονδρέζοι. Τελικά το σκορ πρόκρισης δεν άλλαξε και η Τσέλσι βρέθηκε με περιπετειώδη τρόπο στους «8», ανατρέποντας το 1-0 από το πρώτο ματς της Ρουμανίας.

Chelsea-Steaua București 3-1 Highlights All Goals από marcoxxx46


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: