ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Αντωνία Καλλιμούκου: «Δεν έχω πηδ…εί, αλλά θα τους πηδ…ω»!!! (video)


Ποιο το νέο ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου για τις κατηγορίες ότι είναι...
η πανελίστρια που συνελήφθη για μαστροπεία;
Νέο ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου για τα δημοσιεύματα που τη «φωτογραφίζουν» σαν την… «γνωστή παρουσιάστρια – πανελίστρια που συνελήφθη στη Βουλγαρία με τη κατηγορία της πορνείας»

Όπως είπε η Αντωνία Καλλιμούκου λοιπόν, στην εφημερίδα «News»:
Ξέρουν καλά όλοι ποια είμαι και πώς πορεύομαι και όποιος τολμήσει να αγγίξει το όνομά μου, μπορεί να μην έχω πηδ..εί αλλά θα τους πηδ…ω! Είναι αλητεία! Έχουν τη δύναμη τα ΜΜΕ να κάνουν ό,τι θέλουν ενώ οι υπόλοιποι που “φωτογραφίζονται” δεν έχουν καμία δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους!

Έχω ενημερώσει ήδη το κανάλι μου και έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά… Πραγματικά σας το λέω, πολύ σοβαρά, αν συνεχιστεί όλο αυτό, θα π…ξω κόσμο!

Μάλιστα, η Αντωνία Καλλιμούκου λέει ότι έχει στοιχεία, ότι στη Βουλγαρία δεν έχει πάει, στις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν έχει ταξιδέψει και καλεί οποιονδήποτε να κάνει τη σχετική έρευνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «News» που επικοινώνησε με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βουλγαρία, οι αρχές εκεί, ενημερώθηκαν μόνο από τον ελληνικό τύπο για το θέμα με την Αντωνία Καλλιμούκου.

Δείτε το βίντεο από το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου:



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: