ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δεν έχει μάτια και μύτη αλλά έχει μεγάλη δύναμη ψυχής!!! (video)



Το χαμόγελό της είναι η δύναμή της … Ένα 16χρονο κορίτσι από τη βόρεια Καρολίνα, η Cassidy Hooper, γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική πάθηση, εξαιτίας της...
οποίας δεν αναπτύχθηκαν ούτε τα μάτια της ούτε η μύτη της!
Από τα 11 της χρόνια μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, όπου υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις με δερματικά μοσχεύματα. Ο Γολγοθάς της όμως πρόκειται σιγά σιγά να τελειώσει. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να υποβληθεί στην τελευταία σειρά επεμβάσεων, προκειμένου να αποκτήσει μια πραγματική μύτη και είναι πολύ χαρούμενη γι αυτό, καθώς θα μπορέσει για πρώτη φορά στη ζωή της να μυρίσει και να αναπνεύσει σαν κανονικός άνθρωπος!
Οι επεμβάσεις θα γίνουν στο νοσοκομείο παίδων Levine που βρίσκεται στην περιοχή Charlotte μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Οι γιατροί θα χρησιμοποιήσουν χόνδρους και οστά από το κρανίο της για να κατασκευάσουν την καινούρια της μύτη.
«Θα έχω μια πραγματική μύτη όπως όλοι οι άλλοι» λέει η ίδια και "πετάει" από τη χαρά της ενώ ονειρεύεται πως ήρθε η ώρα να αποκτήσει φίλους και να πετύχει τους στόχους της. Θέλει να γίνει ραδιοφωνική παραγωγός.
«Ήταν η πρώτη φορά που έκανα για μία ώρα εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ακούω ραδιόφωνο από μικρή και μου αρέσει πολύ» είπε η ίδια.
Η 16χρονη μαθήτρια πηγαίνει σε σχολείο τυφλών. Είναι ιδιαίτερα δραστήρια και έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Στο παρελθόν η Cassidy έβαζε προσθετικά μάτια, όμως οι γονείς της δε μπορούσαν να αντέξουν το οικονομικό βάρος καθώς μεγάλωνε. Κάθε ζευγάρι ματιών τους στοίχιζε 5.000 δολάρια!!!

Star.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: